Miért éppen Alaszka, volt valami tv-sorozat régen. Miért éppen Nagy-Britannia, kérdem én csak úgy. Az ok, ha a kameruniak nem akartak eljönni. Rengeteg tornán van baj az afrikai csapatokkal, jönnek, nem jönnek, késve jönnek, igazából sok értelme nem is lett volna, hisz egyébként sem lett volna sok esélyük. De az, hogy miért éppen a brit lánycsapatok kérték fel beugrónak??? Biztos van hivatalos indok, de őszintén szólva kutyát sem érdekli. Talán valami olyasmi lehet, hogy egy erősebb csapatot mégsem kértek fel, hisz így a másik három nem tudott felkészülni.

Nagy-Britannia kéziben gyenge, ugye amatőr szintű kis bajnokságuk van, nemrég volt hír, hogy Szoboszlai meg Haaland közbenjárásával akarnak valami bajnokságot csinálni :D Hogy ebben mennyi a valóság, és mennyi a vicc, nem tudom. De ha Szobi úgy csinálja, mint a magyar tunning promót, akkor jobb ha marad a focinál, mert abban profi :D

Lényeg, a brit csapat lányai pár napja tudták meg, hogy játszani kell. Nem mintha amúgy lenne esély a másik három csapat ellen. Szerintem Vova azt kéri a lányoktól, hogy ha már így esett, azért pörögjenek, tolják neki, mert ha hozzászoknak egy langyos ellenfélhez, később mondjuk a másik véglet, Svédország ellen visszaüthet. Ez az eredmény, a britek elleni nem fog számítani, mert az mindenkinek kiesik, ettől függetlenül ha megyünk egy tempót, akkor minimum 50 a dobott gólok száma. Mivel a tornát (ezt is, mint mindent az Olimpiát magát kivéve) mi rendezzük, így a csajok szerintem kiszolgálják a közönséget. Teljesen más a brit együttes, ezek a csajok amatőr kislányok.

A vb selejtezők első rostáján a törököktől is kaptak 39 és 44 gólt, úgy gondolom, egy magyar csapatnak ezt illene hozni, azaz a 45+ gólt.

Magyarország (n) - Nagy-Britannia Nők: Magyarország (n) által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp