Most ugrik a majom a vízbe, ami a Barca kiegészítő játékosait illeti. Hogy most Ferran vagy Joao Felix kiegészítő-e, szerintem igen. Nem mondanám őket fix kezdőnek. Aztán ott a tény, hogy ezen a meccsen Lewangólszki sem játszhat, kell egy kilences. Akár Guiu is beugorhat, de lehet kilences akár Ferran vagy Felix is, bár egyik sem ott a legerősebb. Kérdéses a középpálya, meg ugye a védelem is, eltiltások és betegségek, sérülések miatt egy elég egyedi Barca-kezdőt látunk majd, de ez nem jelenti azt, hogy 1.91-et kéne adni a katalán csapatra.

A Cádíz jelenleg kieső helyen, ha a Celta pénteken pontot szerez a Villamarinban, akkor győzelem esetén is ott marad. Viszont minden pont számít, és az utolsó forduló zárásakor kell a vonal felett lenni, nem most. A Cádíz olyan együttes, amely kiszámíthatatlan. Néha úgy érezni rajta, sz@rik az egészbe, ha kiesik kiesik, ha bennragad, akkor még jobb, de a tűz nem minden meccsben van benne. Néha meg mint akik vért isznak, azért trükkös csapat, nem igazán tudni előre, melyik arcát látjuk.

Úgy vélem, a Barcelona csapatában most biztos kezdő Romeu, lehet bizonyítani. Roque is jól szokott játszani, biztos kap minimum 45 percet, Fermin is bizonyított már, és azért a Barca felnőttbe nem véletlenül kerülnek oda játékosok. Hiába nem alapemberek, kevesebb játékperc van a lábakban, ezek a srácok pedig bizonyítani akarnak, és ha csapatként játszanak, hátul meg stabil marad a Barca, szerintem 1.91-ért azért vétek otthagyni közepes tét mellett. Ha pedig netán a Mallorca megvicceli a Real Madridot, akkor még inkább nem kéne elengedni a bajnoki címet, hisz lesz még Clásicó, ott is lehet 3 pontot hozni a Madridon. Nem kérdés, hogy a BL a prioritás, de jó energia van most a Barca körül, jól jött ki a PSG elleni meccsből, szerintem felforgatott kezdővel is kiszenvedi valahogy a vendég együttes a 3. pontot. Tény, hogy a Cádíz utolsó 3 meccséből kettőt nyert, közte megverte otthon 2-0-ra az Atletit, de ott sem játszott olyan hű de jól, inkább jól értékesítette kevés helyzetét. Ha Felixék jó mentalitással állnak a meccshez, szerintem nyernek.

Cadiz - FC Barcelona: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp