Nézd meg az anyját, vedd el a lányát! -vagy valami hasonló mondás van, bár ha igaz lenne, sokkal-sokkal kevesebb házasság születne.

Na, de ez a kis felütés csak azért született, mert ez átiratban LaLigára fordítva úgy néz ki, nézd meg a sporit, és ha Victor Garcia Verdura az, akkor fogadj underre.

VGV spori idén lett az élvonalban tevékenykedő stáb tagja. Ahogy az lenni szokott, kapja is a meccseket, nagyjából két hetente fújhat, aztán VAR, aztán pálya, aztán ... Lényeg a lényeg, hogy ez a játékvezető kapott 14 meccset, és a 14-ből 13 olyan volt, ahol a gólok száma 2,5 alatt maradt. Magyarán az over/under arány 2,5-ös line mellett 13/1. Az mi???

Mondjuk a képet árnyalja, hogy nem fújt még egyszer sem a top4-nek, azaz Barca, RM, Atleti és Girona meccsek elkerülték, pedig elméletben ezeknek a csapatoknak könnyebb fújni, mint egy roncsderbin.

Az is igaz, hogy a 14 meccséből 6 1-1-es döntetlennel ért véget. Ez a tippem. Ez a tippem, mert a Granada már minden mindegy alapon játszik, 15 pontot kéne ledolgoznia a Celtával szemben úgy, hogy eddig nyertek összesen 2-szer. Azaz a Granadának mindegy, és milyen a foci? Olyan a foci, hogy mint kb a Kisvárda, amikor már minden mindegy, amikor már úgymond totál mindegy, mi a vége, akkor jönnek a gólok, a győzelmek. Boyéékban simán lehet gól. Az Alavés jobb csapat, nincs nagy formában de ott meg Samu a szezon nagy találmánya, egy igazi tankszerű ék, ennek a töketlen andalúz csapatnak biztos vág egy-két gólt.

Első ránézésre tényleg ez is underes meccs, ilyen tipik Garcia Verdurás szenvedés, de valahogy mégis érzem benne, hogy lesznek gólok. Egyébként pedig az Alavés is korán rántotta be a kéziféket, azért a Cádízhoz képest csak 7 pont az előny, márpedig megnézve az Alavés sorsolását, ennél már csak nehezebb meccsei lesznek, szóval itt a lehetőség, hogy 10 pontra hizlalják az előnyt a Cádízhoz képest, az pedig már elégnek tűnik idén a bennmaradáshoz

Granada - Alavés: Mindkét csapat gólt szerez - Igen/Nem tipp