Oláláá, mekkora szorzó! Akár még meg is zavarhatná gondolataim az első meccs a maga nyíltságával, de hogy rögtön közhellyel nyissak: minden meccs más.

Más és mégsem, de akkor is úgy vélem, megállja helyét a 3,5 under, főleg ilyen szorzón. Eleve ha kimondjuk, hogy 4 gól kell a bukóhoz.. Négy gól az sok.

A Barcelona ter Stegen visszatérésével sokkal stabilabb, ráadásul a védekező szekció is jól funkcionál. Nincs fontos hiányzó, a hétvégén mindenki pihent, sőt előző hétvégén is a Copa del Rey miatt. Szóval mentálisan és fizikálisan is frissek a srácok a lehetőségekhez képest. Ráadásul a két hétvégi pihenő között a párizsi találkozó is jól alakult, szóval nagy baj nincs.

Christensen nincs, de feltalálta Xavi Sergi Robertót, esetleg Pedri is szóba jöhet, majd meglátjuk, mit eszel ki. Labdát azt tartani kell, viszont Pedri meglátásai pedig egyediek, ha ő játszik, egy-két kulcspassz mindig a pakliban van, más kérdés, hogy nála elég nagy a rásérülés veszélye.

Lényeg a lényeg, a Barca most egyben van, még a partvonalra kerülő srácok sem duzzognak, mint Felix vagy Ferran. Mindenki teszi a dolgát, az egészben a legfurább, hogy Xavi távozós bejelentése után mintha egy k**va nagy nyugalom telepedett volna a csapatra.

A PSG-nél Mbappé fejben már Madridra készül, Dembélé mikor milyen, a középpálya totál sablonos, Hakimi jelenléte az, amely kisebb-nagyobb gondot okozhat, mert ő támadás-építésben is elit. De bízom benne, hogy a Koundé-Cancelo páros kiradírozza ő és Hernandezt, középen pedig Araujo és Cubarsi mindent és mindenkit kitakarít.

Ráadásul az első meccsből mindkét csapat okult. A PSG sem fog ajtóstul a házba rontani, mert ha benyel még egyet, akkor már kettő a hátrány összesítésben. Óvatosabb focit várok mindkét oldaltól, tehát általában ezen párharcok visszavágói jobbak, de úgy vélem, ennek a párharcnak most az odavágója sikerült erősebbre.

FC Barcelona - Paris SG: Gólok száma - Felett/alatt tipp