Igazából a 10/10-es tipp nálam, de valamiért ha egy tippet max. egységgel küldök harcba, az elvérzik. Szóval most okosan játszom, de az 1.88 egy olyan odds, amit kisebb téttel is meg lehet játszani, azért kézzel fogható, meg szemmel is látható lesz a profit. Mert profit lesz, nem kérdés.

Nagyképű dolog azt mondani, hogy a hazai gól biztos?! Talán igen, mert a halál biztos egyedül, vagy majd kiderül pár év múlva, hogy az sem. Lényeg a lényeg, hogy a Girona azért a gólokban jó. Azért úgy nagy átlagban 2-3 dugót összehoznak, főleg otthon. Egy még jó formában lévő Sociedad tartotta nullán, amikor még formában volt, meg pár hete a Real, de azóta láttuk a Madridot, hogy egy Man.City ellen is képes volt kb 90 percet lehozni egy hibával.

A Girona nem lesz bajnok, nem lesz spanyol Leverkusen, de nem is volt reális, mert ott volt a Reál is! Meg a Barca meg a 'tico, meg az a tény, hogy várható volt egy leolvadás. Viszont amikor ment a foci, és jöttek a pontok, sikerült egy olyan előnyt építeni, amivel a BL-indulás igenis kimondott cél lett, elérhető cél lett. Most az 5. Bilbaóhoz képest 8 pont az előny, ezt kell hét meccsre beosztani.

Nem is kérdés, hogy a Cádíz ellen csak a győzelem jó eredmény, főleg, hogy a Bilbao vélhetően megkeni a Granadát pénteken, és zárkózik.

A Cáíznál viszont tényleg látni azt, hogy a srácok bíznak még a bennmaradásban, mert egész korrekt módon küzdenek. Az Atleti legyőzése adott egy komolyabb lökést a hajrára, nem kalkulált 3 egység. Lesz még két húzós meccs, többek között a Real Madrid elleni, de nem egy pocsék a sorsolás. Több igazi kiesési rangadó, ahol közvetlen riválistól lehet pontokat lopni, lesz meccsük a kiesett Almeria ellen, aztán a semmiért sem küzdő Las Palmassal, a Sevilla sem egy túl erős csapat, és az Almeria hátránya a bennmaradó Celtához képest csak 3 pont! Chris Ramosékban látok gólt, és arra a gólra szükség is lesz, hisz a Gironát azért nem könnyű 0 lőtt gólon tartani.

Girona - Cadiz: Mindkét csapat gólt szerez - Igen/Nem tipp