Egy olyan meccs, aminek különösen nagy tétje nincs. Az Almeria elszállt, kiesett, megfőtt, nem igazán számít, hogy mit játszik. Mármint hogy jönnek-e pontok, a csapat helyzetén nem igen változtat, egyéni szinten vannak, lesznek motivációk, egyik-másik játékos majd szívét lelkét kiteszi, a másik csak alibizik, nem akar megsérülni. Az Almeria elfocizgat majd, és ha már játszani kell, szerintem 1-2 gólra jók lesznek a déliek.

Görcsölniük nem kell, nincs miért, tényleg lehet focizni egy jót jó időben. Ami az ellenfeletz illeti, nagyjából ugyanaz a helyzet, csak egy szinttel feljebb. A Villarreal ugyanúgy nem érte el a célját, pont abban a pozícióban van, ahol úgy igazán küzdeni sincs miért, aggódni sincs miért. Ott a tabella közepén, messze a kieséstől, de nagyon messze az EL-től és EKL-től is.

Szóval a Villarreal is abban a helyzetben van, hogy játszhat akármit, nem tragédia. Még 2018-ban volt egy CdR párharcuk, 3-3-mal és 8-0-lal, nem zárom ki, hogy megint valami csodát látunk.

A Villarreal eleve elfogyott hátul, Foyth nincs, de belülről is hiányzik Bailly és Albiol is, és azért az idénynek főleg az első felében láttuk azt, hogy ezt a csapatot azért lehet tömni. Az Almeriának vannak elöl olyan játékosai, akik nem épp prime időszakuk élik, Baptistao vagy Viera, de azért egy-egy villanás bennük van.Ramazani is veszélyes elem, Embarba is, ha épp van kedve gurigázni.

A Villarreal is inkább elöl jó, és tényleg nyugodtan focizhatnak. Egy könnyed meccsre számítok, kb úgy képzelem el ezt, mint egy nyári edzőmeccset, ahol olyan óriási tét nincs. Ha gólt kapnak, belefér, ha lőnek, az meg jó érzés. Nem hiszem, hogy szétrúgnák egymást, én itt érzek minimum 2 gólt félidőig, de ebben a meccsben most látok 4-5 gólt simán.

Almeria - Villarreal: Gólok száma az első félidőben - Ázsiai - Asian Over/Under tipp