Under, mert

-mindkét csapatnak jó. Na, nem nagyon, de egye kellemes kis pettinggel felérő egy pontot tehetnek zsebre. A Sevilla 10 pontra hízlalná előnyét a Cádízhoz képest, szinte fix lenne a bennmaradás, mint ahogy szerintem így is az, ráadásul a következő fordulóban a Mallorca és a Cádíz egymást szomorítja. Jó a Mallorcának is a remi idegenben, Sevillában főleg, Aguirre eleve azon felfogás embere, amelynek tökéletes a remi idegenben.

-kreativitás, az hiánycikk. A Sevilla csapata idén nem az attraktív focijával hívta fel magára a figyelmet. A Mallorca még kreatívabb csapat, ott lenne még így Kubo utáni érában is pár játékos, akivel lehetne joga bonitózni, de ott meg Aguirre az a fék, aki nem nézi jó szemmel, ha a csapata JÁTSZIK.

egymás ellen utolsó 7 meccsük volt 2,5 gól alatti. Véletlenek nincsenek. Ha két csapat hétszer underezik zsinórban, annak oka van. Ezek az okok ismertek.

-szezon vége van. Fáradtság minden szinten. A Sevilla mint klub, nem ahhoz szokott hozzá, hogy a szezon ezen részében semmi célja. Sem Európáért, sem az Európa Liga döntőért nem küzd, gyakorlatilag csak van. A Mallorca is fáradt, nem igazán tett jót a lelkeknek, hogy a Copa del Rey fináléjában elbukott a csapat. Szép dolog volt döntőig menni, de a menet kivett a srácokból. Mondjuk annyi előnye azért van, hogy a klub anyagilag jól járt, mert EL-t vagy EKL-t nem ér, de mehet a szaúdi szuperkupára, ahol majd vagy a Barca, vagy a RM lesz az ellenfél (hacsak a Girona vagy az Atleti nem előzi be a katalánokat, de arra vigyázni fognak Lewáék, hisz a Barcának is kell a szaúdi lóvé

-mert hétfő esti meccs.

-mert 3 belső védő mellett mindkét csapat két biztosító játékossal zár a széleken

-mert mindkét csapatnak jó a 0-0

(személy szerint nagyon kíváncsi leszek, hogy beleáll-e őszintén a két csapat a meccsbe, vagy sem. Ha igen, erre olyan 15-20 % esélyt látok, egy Ramos-Muruqi csata azért csemege lesz. De 5-10 perc után kiderül, hogy lesz e itt foci, vagy Aguirre és QSF nem csak a kamrák előtt fogott kezet, hanem a háttérben is. Pici esélyt adok neki, hogy őszinte meccs lesz, de úgy vélem, inkább egy megbeszélt dönci az, ami jön.

A Mallorca pedig hétvégén játszik egy6 pontos meccset a Cádízzal, na az lesz a meccs, ami őszinte lesz, és latin foci barátoknak kötelező 'olvasmány'. (Csak ne Rojas vezesse... :D)

Sevilla - Mallorca: Gólok száma - Felett/alatt tipp