A magyar NBI-ben kevés a kérdés, nem sikeredett túl izgalmasra a bajnokság. Elöl az FTC áll, a Paks ideig-óráig tartotta a lépést, ám azt talán sejtettük, hogy a Bognár-csapat előbb-utóbb elkezd tippmixűni. Én már azon csodálkoztam, hogy a Mezőkövesd 10.00-es szorzója nem jött le, de talán ott már nagyon kilógott volna a lóláb.

Hátul meg szintén kevés volt az izgalom, a Kisvárda és a Mezőkövesd kieső helyei is elég fixek voltak, igen alacsony szorzóval adták volna, hogy e két csapat búcsúzik. A Mezőkövesd egész idénye zaklatott volt, de hasonlóan a Kisvárda, ott is az elejétől érezni lehetett a szabolcsi csapaton, hogy ez most valami más. Nemrég még Európai kupaszereplés, -megjegyzem, nem is csúfos-, aztán most másodosztály. Aztán a fűmizéria, amikor az egész őszt idegenben játszotta a csapat, olyan gödröt ásott magának, amiből nem vezetett ki út (lehet egybe kéne írni?!).

Lényeg a lényeg, a Várda búcsúzik. Hiába az előző bajnokik jó szereplése, ez a gödör ősszel lett megásva, és túl jól sikerült. Az MK elődöntő volt még egy olyan pont, ahol a Kisvárda széppé tehette volna a szezont, de a PSE valahogy maga alá gyűrte a Szabolcs vármegyei csapatot, és szerintem a lendület is eddig tartott.

A Kisvárda pechje, hogy a Vidi is elég jó formába került a szezon végére. Talán most állt össze a csapat, mert azért nevek alapján a Vidi azért simán a második erő Magyarországon. A Fehérvár szerintem lendületben van, és megcélozza a Fradi mögötti második helyet. A Kisvárda pedig egy vesztes MK elődöntőből jön, nem hiszem, hogy egy formába lendülő Fehérvárt meg tud verni.

Komolyan mondom, már-már gyanús ez az odds a Vidi-re, de nem tudom kihagyni. Ráadásul a két együttes közelmúltban játszott meccsein is a Vidi dominált, úgyhogy 2.40-es ez nekem kettes. Aki komolyabb pénzzel megy rá, inkább egy X2-őt, vay DNB-t ajánlok, ezt inkább kisebb téttel, vagy akár egy kombiban tudom elképzelni.

Kisvarda - MOL Fehérvár: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp