Jó odds, jó tipp, és amit remélek, jó lesz a meccs is. Én már napok óta várom, hogy egymásnak ugorjon ez a két együttes, és bár lenne dolgom bőven, erre a két órára kiszakítom magam a valóságból. Ez egy mocskos meccs meccsnek tűnik, itt a Cádíznak mint a VV szereplőknek, a lét a tét. Ez a meccs clutch olyan szempontból, hogy ha a Cádíz hozza, feljön 3 pontra a tegnap elbukó Celtához képest, és ugyanígy 3 pontra a Mallorcához képest. Ráadásul egy közvetlen rivális elleni siker rengeteget érhet, főleg hogy az őszi meccsük döntetlen lett. Így azonos pontszámnál kettejük összevetésében a Cádíz a jobb.

Chris Ramosék otthon szoktak harapni, megharapták nem is oly rég az Atleticót, aztán nyerték a következő hazai meccsüket is, majd a Barca és a Girona nagy falat volt, de az meg érthető. A két katalán együttes másik szint, de a Mallorca már nem.

A Mallorca erejét a Kupa-sorozat is szívta, látta is kárát a bajnoki szereplés. A baleáriak kevesebb energiát tudtak a bajnokikba tenni, így pedig lehet cidrizni végig. A vesztes kupadöntő után két zakó, sima pofon a tartalékos, B csapattal játszó Real Madrid ellen, amely a BL miatt felemás csapatot küldött pályára, és a tengő-lengő Sevilla is nyerni tudott Samuék ellen. Így a helyzet necces, és főleg az lesz, ha a Cádíz is odacsap.

Márpedig látok rá esélyt, de a Mallorcának ez jó match up is lehet, hisz tud ez a csapat kontrázni, mert a Cádíz van lépéskényszerben. A Cádíznak nyomni kell, és hazai pályán sokszor meglepően jól is tud játszani a Cádíz. Viszont én úgy vélem, Muruqiék is tzudják, hogy ha itt nyernek, akkor nagyjából benn is ragadnak. Épp ezért bár jó az iksz a vendég csapatnak, szerintem a hazaiak menni fogak előre, és lesznek itt gólok mindkét oldalon. Szezon vége, fáradtak a srácok, jönnek olyan őrült hibák, mint pl. tegnap Griezmann passza.

A támadó szekcióban mindkét oldalon teljes a lista, bevethető mindenki, aki számít, épp ezért én mozgalmas meccset várok. Mindkét csapattól gólt, meg remélem, hogy a lapokkal sem spórolnak majd.

Cadiz - Mallorca: Mindkét csapat gólt szerez - Igen/Nem tipp