Az NBI-ben a szezon közvetlen hajrájára kevés izgalom maradt, mert a lényegi kérdések nagyjából eldőltek. A bajnok megvan, a Fradi behúzta megint, és a kiesők is, búcsúzik a Mezőkövesd valamint a Kisvárda.

Kisebb kérdések még vannak, pl. a 4. hely sorsa nyitott. A Puskás tegnapi sikere miatt a Loki most komolyabb hátrányban, bravúr kéne ahhoz, hogy behúzza a hajdúsági csapat a 4. helyet, és mehessen 'Európába'.

Hogy ez összejön-e, nem tudom. Azt tudom, hogy a Fradi leeresztett lufi, semmi, de tényleg semmi amit mostanában játszik. Mondom is faternak, ezen már idegeskedni sem érdemes. Talán még a PSE elleni 10 nap múlva esedékes kupameccsre összekapják magukat, de ennyi.

Az, hogy hátul hibáznak majd, az 100%. Kérdés az, mikor, és mekkorákat. A DVSC nem játszik csillogó focit, de egy masszív kis küzdős, harcos csapatot sikerült kialakítani, és azért ez a Loki fejlődött, hisz nem volt olyan rég, hogy a bajnokság végéhez közeledve a bennmaradásért kellett küzdeni. Ez már szebb szezon, és Dzsudzsi mentalitása, az, hogy hozzáállnak a meccsekhez, az teszi igazán stabillá a Lokit. Simán el tudom képzelni, hogy ha Bárány nem lesz vakon, akár több gólt is összehoznak. Előző öt FTC-meccsből 4-szer kapott gólt, csak a kieső Várda ellen úszta meg.

Már az NBII-es Szpari ellen a kupában is rezgett a léc, tényleg nem látom most a Fradiban azt, hogy 100%-os koncentrált állapotban lenne. Tuti jönnek hátula hibák, amire a DVSC lecsaphat. Ugyanakkor a Fradinál akármilyen álmoskás már a csapat, olyan kvalitású játékosok vannak a keretben, hogy egy-két gólt akkor is lőnek, a nem akarnak. Jó hangulatú meccset várok, simán value, hogy mindkét csapat megvillan. Ez a 2.15 erre a tippre szinte a gyanús kategória

Ferencváros - DVSC Debreceni: Mindkét csapat gólt szerez - Igen/Nem tipp