Szinte tétnélküli meccsek sorát is játszák a Merkantil bank ligában, ilyen a ligautolsó Mosonmagyaróvár soroksári kiruccanása is. A világoskék mezes óváriak feje fölött már rég meghúzták a vonalat, készülhetnek az NBIII -ra, a múlt héten egy ötöst gurított az ETO nekik, kérdés mennyire tudnak motivációt találni a budapesti meccsre. A Lipcsei Péter vezette Soroksár a szokásos középmezőnyben való szereplést érte el, azzal megspékelve, hogy most a hajrában egy-két sikerrel a dobogóhoz is közelkerülhetnének a végére.

Lipcsei lehet innen fog nyugdíjba menni, jól elvannak itt a volt Fradisták, ám az mindenképp az érdeme, hogy masszív csapatot tudott kialakítani a XXIII. kerületben akik odahaza bárkit legyőzhetnek. Nem véletlen, hogy az utolsó öt hazai bajnokijukból is négyet nyertek és csak egy iksz árnyalja a képet. Ezeket a sikereket a tabella hátsó régiójának csapatai ellen érte el, s most megint egy ilyen rivális érkezik, aki a kiesés után az utóbbi két otthontól távoli fellépését meglepetésre megnyerte a Tiszakécske és a Haladás otthonában 1-0 -ra. Ez a két meccs is intő jel lehet Lipcseiéknek, hogy ne aludjanak bele a meccsbe, ismerve a volt Fradi karmestert ezt nem fogja hagyni, a Soroksár a biztos védekezés mellett a szokásos labdajáratás mellett egy-két pontos befejezéssel nyerheti meg majd a három bajnoki pontot.

Kevés gólos találkozón várom a fővárosiak sikerét, ahol a Mosonmagyaróvár csatárait teljesen megfogja majd a Soroksár a remekül szervezet édekezésével. Tippem: 2-0

Soroksár - MTE 1904 Mosonmagyaróvár: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp