Folytatódik a norvég bajnokság, ahol továbbra is a bajnokság első harmadában járunk és mindkét csapat a hetedik meccsét játssza majd. A Bodo az eddigi hat fordulóban mindössze kettő egységet bukott és szerintem nem fog ebben a fordulóban sem pontot veszíteni a Kristiansund vendégeként. A két csapat az erősorrend két végletén fekszik szerintem és ez jó kiindulási alap lehet fogadás szempontjából.

A Kristiansund az egyik újonc és elég rutintalan kerettel kezdték el az Eliteserient. Az eddigi kezdő tizenegyek átlaga alapján a második legfiatalabb a csapat, viszont ehhez képest eddig szépen szerezték a pontokat. Én kiesőjelöltként számoltam velük a bajnokság előtt, azonban a kedvező sorsolásnak köszönhetően egyelőre jól állnak. Csak a Molde verte meg őket, viszont rajtuk kívül nem találkoztak olyan együttessel, akik a végén ott lehetnek az élen a végelszámolásban.

A Bodo pedig pontosan ezen csapatok közé tartozik és továbbra is a bajnokság legnagyobb esélye Kjetil Knudsen csapata. Egyetlen meccset nem tudtak megnyerni eddig, miután legnagyobb rivális Molde 1-1-et ért el ellenük. A Norvég Kupából már nagy meglepetésre kiestek, viszont így mindenképpen koncentrálhatnak a bajnokságra a nyári nemzetközi kupáig. Nekik ez egy kötelező meccs, miután ez a keret a Bajnokok Ligája csoportkörébe akar bejutni. Ehhez képest egyelőre viszonylag jó szorzón lehet a Bodo győzelmét megpakolni.

A fenti gondolatsornak az az eredménye, hogy Bodo meg fogja nyerni ezt a meccset és ez egy megfogadható variáció itt.

Kristiansund BK - Bodø/Glimt: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp