Ugyan a Pool kicsit mas mint volt tavaly, de kicsit furcsa hogy golokra ilyen szorzot kapunk. Szerintem most ki kell hasznalni.

Van Dijk es Alisson erkezesevel rengeteget szilardult a tavaly ilyenkor meg sokat szapult vedekezes, a PL-ben 15 meccsen kapott 6 gol egeszen kivalo szam. Viszont a vedelem nem az igazi idegenben (a Burnley -tol golt kapni nem dicseret, de az is csoda hogy Parizsban megusztak az elso felidot, es ez csak az utobbi ket meccs), plane nem lesz az a hetvegen. Clyne ugye regota marodi, nem lesz Lovren, Joe Gomez pedig februarban johet majd vissza - Robertsonnak elvileg nincs baja. A Liverpool egyebkent sem a tavalyi iden, valami nem klappol Klopp csapatanal. A leglogikusabb magyarazat a kevesbe latvanyos jatekra hogy ez a jatekstilus, meg a gegenpressing hosszu tavon kinyirja a jatekosokat, foleg hogy a nemet alig rotal. Talan nem is veletlen a marodiak listaja, akik melle felirhatjuk Manet is, aki aligha jatszik, penteken kezdte a futoedzeseket, mert eddig papucsba volt szamuzve egy vagas miatt. Raadasul sorsdonto BL-meccs var rajuk, fejben lehet hogy mar a Napolit varjak.

Szoval ugy gondolom nem lesz ez sima Pool, de annyira ad nekik iden a gep (lasd az Everton ellen) hogy ellenuk nem szivesen tesz az ember. Pedig a Bournemouth lehetne egy tipikus oriasolo, Eddie Howe igazan tokos edzo, es a jatekosai el is hiszik amit mond. Nem veletlen hogy sokan latnak a manchesteri padon Mourinho helyett, Howe bator tamadofocija szoges ellentete a portugal elkepzeleseinek, es meg Guardiola is csak aradozik rola. A Fraser, Wilson, King trioval mindenkinek nekimennek, a kozvetlen vetelytarsak ellen ez eleg is, a nagyok ellen viszont mindig szukos vereseg a vege. Nagyjabol ezt varom most is, amit azert fejtettem ki hosszabban, mert nagyon tetszik a 2-1 -es Pool siker 9.00 -es oddszon. A B`mouth utolso 6 meccsebol egyebkent 5 lett 2-1. Hazai palyan a naptari evben csak ketszer nem talaltak be, tehat a hazai gol tipp is tetszik, de a kerek egy evvel ezelotti Bournemouth - Liverpool 0 - 4 azt sugallja, ne komplikaljam tul, es maradjak a sima overnel. Szerintem Wilsonek megizzasztjak Klopp csapatat, de vegul 2-1 -re nyer a Pool.

Bournemouth - Liverpool: Gólok száma - Felett/alatt tipp