Elvileg lesz legalább 2 gól ezen a mérkőzés, hiszen mégiscsak alsóházi rangadóról van szó, ahol már csak azért is fontos lesz a gólszerzés, mert mindkét együttes menekülni próbál a kiesés elöl. Ugyebár ezen a találkozón a 19. helyen álló Fulham fogadja hazai környezetben a 20. helyezett Huddersfield Town csapatát. Vagyis az utolsó előtti helyen levő gárda lép pályára otthonában a 20. helyen levő együttes ellen.

Mint az előbb is említettem, már csak azért is nagyon-nagyon fontos ez a mérkőzés, mert mindkét együttes menekülni próbál a kiesés elöl, mindkét csapatnak kell a győzelem, s ezt a dolgot - ugyebár - leginkább gólszerzéssel lehet megvalósítani. Az is valószínűsíti a legalább 2 gólt erre a mérkőzésre, hogy mindkét csapat védelme bátran nagyon-nagyon gyengének nevezhető és ebből kifolyólag több gólt kapni is bármikor képes. És mindezek mellett azért még az is ott van - legalábbis az én számításom esetében igen -, hogy a hazaiaknál volt egy edzőváltás is a közeli múltban (a néhány évvel bajnokcsapatot csináló Claudio Ranieri érkezett menedzsernek), s ezért annál a csapatnál még működhet a focisták körében az új edzőnek való bizonyítási vágy.

Azzal is érdemes lehet számolni az igencsak gyengécske védelmek összecsapásán, hogy azért jelenleg a hazai pályán játszók lényegesen jobb formában vannak, mint az idegenben próbálkozó ellenfeleik. És természetesen azzal is érdemes számolni, hogy a hazai környezetben játszó Aleksandar Mitrovic a teljes Premier League egyik jobb formában játszó focistája, s a szerb csatár bármikor képes lehet arra, hogy 1-2 gólt szerezzen egy gyengébb ellenfél ellen. No, és a hazaiaknál még a német Andre Schürrle és a francia Aboubakar Kamara is viszonylag jónak nevezhető formában vannak.

Ha ezen a kiesési rangadón nem lesz majd legalább 2 gól, akkor megállok majd a lakás egyik fala előtt és elkezdek társalogni vele.

Fulham - Huddersfield Town: Gólok száma - Felett/alatt tipp