Jose Mourinho ment, a golok megerkeztek az Old Traffordra. Ebbol kene profitalni.

A Manchester nem lett egybol topcsapat, sot. Viszont a jatekosok mar nem az edzo ellen jatszanak, hanem a gyozelemert, megvan a kedv, a motivacio, egyelore megkonnyebultek, es lelkesek a jatekosok. Nem eloszor latunk ilyesmit, Mourinhot igy furta meg a Hazard, Costa, Fabregas trio, vagy Munchenben Ancelottit a Robben, Ribery, Muller vezette kemenymag, hogy aztan galazzanak az uj edzovel. Miota felszamoltak a buszmegallokat, az MU ugyanigy beindult, a kiscsapatokat szepen tomik. Kulonosen Pogbanak tett jot a valtas, a furotornyot iranyito francia ket nagy golt, es ket szep golpasszt hozott ossze ket meccsen a palya felszantasa mellett, es lathatoan feldobta a vezer szerep amit Solksjaer szan neki. A norveg meg a nyaron mondta hogy nala a vilagbajnok kozeppalyas kore lenne epitve a csapat, azt pedig most nyilatkozta hogy ebben a stadionban csakis tamado szellemben lehet focizni. Szo se rola, minden szavat tartja a mester. Az eddigi ket talalkozon nyolc talalatot szereztek, ha nem is mukodik olajozottan a gepezet, de az eddigiekhez kepest udito a Unitedet nezni. Aztan azt majd az ido eldonti mennyire okos Pogba kezebe karmesteri palcat adni, es hogy mennyit er a keret, de egyelore erdemes felulni a vonatra (ha mar a busz elment :)).

Foleg ha egy szenvedo kozepcsapat az ellenfel. A Bournemouth szimpatikus futballt jatszik, Howe fiai abszolut nem a tipikus angol kiscsapat felfogasaval lepnek palyara, hanem a tamado focit preferaljak, ami viszont a PL kremje ellen inkabb visszaut. A szezon elejen jottek az eredmenyek, de egy ideje ezek elmaradnak (ebben a sorsolas is kozrejatszik), az onbizalom hianya pedig nagy zakokban mutatkozik meg. A Liverpool negyet, a Spurs otot vert nekik, ha pusztan a kapott golok szamat nezzuk, nem a kozepmezonyben, viszonylag kenyelmes pozicioban lennenek Wilsonek, hanem a kieses elol menekulnenek.

Par hete idegenben is, termeszetesen meg Mourinhoval sikerult a Manchesternek nyerni 2-1 -re, ezek utan az Old Traffordon Solskjaer vezetesevel felspannolva, az utobbi hetekben szetesett Bournemouth ellen siman varhato harom. Pogbanak megjott a lovokedve, Lingard a vb ota nem jatszott ilyen jol, a ket fiatal, Rashford es Martial lathatoan elvezi a bizalmat, es ha vegre a King, Wilson, Fraser harmas is egeszsegesen lep palyara, akkor lehet hogy kell is harom dugo a harom ponthoz.

Manchester United - Bournemouth: Gólok száma hazai csapatnál - Felett/alatt tipp