Az utolsó kör is elérkezett és néhány mérkőzés és vége az idei szezonnak is. AFC mezőnyből többé kevésbé kialakult a rájátszás térképe. Egyedül egy wild card hely kiadó, amit vagy a Colts vagy a Titans fog megszerezni. És a sors fintora, hogy ez a két csapat egymás ellen fog játszani és, aki győz az megy a play off-ra. Ha döntetlen lenne, akkor borul minden.

A hazai csapat számára nagy érvégés, hiszen a kezdőirányító Mariota nem tud beöltözni. Könyök sérülést szenvedett, még a legutóbbi Colts elleni mérkőzésen és az előző körben még rá is sérült. Így a csapat Gabberttel irányít, ami nem egy életbiztosítás, ilyen fontos találkozón. Ha Gaberttel is történik valami, akkor Austin Davis lesz a QB. Futó poszton megvannak, hiszen Henry az utóbbi körben nagyon rákapcsolt és remek formának örvend. Elkapó poszton nem túl veretes a névsor, Davis, Sharpe, Taylor kaphatja el Gabert labdáit, vagy a Colts védelem. A védelem egyik vezére is kidőlt a sorból, hiszen Casey nélkül kell győzni a Colts ellen. A védelem nem rossz, összességében a liga első felében található és passz ellen állják a sarat, amire szükségük is lesz.

A vendég csapat számára is csak a győzelem elfogadható. A támadásokat Luck vezeti, akinek nagyszerűen sikerült a visszatérés. Futó poszton Mack szállítja a yardokat, míg Luck több játszópartner közül válogathat. Hilton. Grant, Rodgers vagy Ebron, akinek nagyszerűen sikerült a beilleszkedés az új csapatba és előszeretettel keresik a red zoneban. Hilton nagy playmaker és szeret bohócot csinálni az ellenfél védőiből, és ha nem figyel Butler akkor könnyen csapdába eshet. A támadófal kezd összeállni és egyre jobban teljesít az egység. A védelem nem rossz, futás ellen jól teljesítenek, amire szükség lesz, hiszen Henryt meg kell állítani és nyomás kell helyezni Gabertre, akit könnyen zavarba lehet hozni. Az egységből Leonard eszméletlen szezont fut, sorra gyártja a tacklet és így sem lett Pro Bowl résztvevő, ami borzasztóan zavarja és még rátesz egy lapátra, hogy több tacklet gyártson.

Mariota nélkül nagyon nehéz helyzetbe került a Titans, agy minden esélye megvan a Colts számára, hogy gyorsan eldöntse a találkozót és így a rájátszás is meglegyen.

Tennessee Titans - Indianapolis Colts: Hendikep - Hosszabbítással - Hendikep tipp