A snassz BTtS opciót választottam az Újév első PL meccsére. Szívből remélem, hogy a két csapat védekező szekciója lesz még offon, miközben a támadók fürgék és frissek! Viccel félre téve (hol volt a vicc...) én úgy vélem, hogy igazi kemény angol focit játszik, tipikus PL-mecset, ahol lesz keménység és finomság egyaránt, szóval 90 perc, mely után csak csettintünk egyet.

Az Everton a legutóbbi 1-0-ás zakója előtt csupa-csupa adok-kapok meccseket játszott, röpködtek az 5-1-ek 6-2-ők, a Tottenham-Man. City duótól összesen 9-et kaptak, a Burnley ellen 5-öt lőttek, meg persze kaptak is. Nagyon jó kis egészséges focit játszik az Everton, érezni lehet a csapaton, hogy igazi PL-es, angolos focit tol, de Bernard-ral, Richarlisonna azért ott a brazilos finesz, a technika is. Tetszik Sigurdsson letisztult focija. Vannak jól fejelő hátvédek, mint pl. Mina, szóval a pontrúgásokban is bízhatunk, ha az Everton góljára teszünk, de az izlandival Bernardral a direct free kick is potenciális gólszerzési opció.

A Leicester City focijának igazából még fekszik is, ha idegenben kell játszani, hisz az everton otthon, főleg a legutóbbi zakó után úgy labdadomináns lesz. A Leicesternek továbbra sem nagyon kell a labda a gólhoz, bár ez is tény, hogy a mostani Leicester azért sokkal inkább ad a labdabirtoklásra, mint amelyik bajnok lett.

Legutóbb a Rókák is kikaptak, de itt az Újév, új lehetőségek. A támadó szekcióban mindenki bevethető, Vardy is egészséges, szóval joggal lehet bízni a vendég-gólban is, hisz ezt az evertont azért lehet mattolni.

A stat is velünk van, a 2000-es években 9-szer találkoztak PL-meccsen Liverpoolban, mind a 9 meccsen jött a mindkét csapat lő gólt opció. Én azt várom, hogy minimum egy-egy megingása mindkét védelemnek lesz, simán játszható opció közel 1,80-as odds mellett, sőt van iroda, ahol meg is adják az 1,80-at.

Everton - Leicester City: Mindkét csapat gólt szerez - Igen/Nem tipp