Szerintem ez lehet majd az a mérkőzés, amely után visszarángatják a földre a "tehenészeket" és drukkereiket, mert már kezdtek nagyon sokat nézelődni a rózsaszín szemüvegen keresztül, és már egyre inkább kezdték elhinni, hogy egy egyszerű edzőváltással megoldódott minden probléma. Pedig az az igazság, hogy éppen ugyanolyan pocsék csapatuk van, mint amilyen korábban is volt. Lassacskán elmúlik az edzőváltás okozta eufória, visszatérnek a szürke hétköznapok, és ismét szembesülni lehet azzal a ténnyel, hogy a Manchester United védőjátékosai éppen ugyanannyira gyengék, mint amilyenek korábban voltak.

Az az igazság, hogy én, Liverpool-drukker lévén, nagyon-nagyon szívesen elnéztem volna ezen gyámoltalan "tehenészek" még további vergődését, és bizony azt is nagyon hatalmas örömmel végignéztem volna, ahogyan ez a MU visszatér a középmezőnybe. Vagyis az őt jogosan megillető helyre! Ám az élet nem kívánságműsor. És még csak nem is habostorta... Időközben az történt ugyanis, hogy a "tehenészek" vezetői elzavarták azt a buszos Mourinho csávót, és OGS (Ole Gunnar Solskjaer) személyében olyan menedzsert tettek a helyére, aki SAF (Sir Alex Ferguson) óta talán az első olyan menedzser - szerintem - , aki ténylegesen is tenni tud valamit a Manchester Unitedért.

Úgy vélem, hogy ez a mostani Tottenham nagyon alaposan meg fogja mutatni ellenfelének, hogy mennyi az annyi! És azt is, hogy jelenleg ki az úr a háznál!

És bizony az is nagyon valószínűnek tűnik, hogy a hazaiak trénere, az argentin Mauricio Pochettino ismét bizonyítani fogja majd, hogy mennyire kiváló stratéga. És azt is, hogy egyáltalán nem véletlen az, hogy a Tottenham már hosszabb ideje ott van, ahol van. Ole Gunnar Solskjaer pedig kénytelen lesz szembesülni azzal a ténnyel, hogy bár ő is jó edzőnek tűnik, azért léteznek még nála is jobb edzők. Már csak amiatt is sor kerülhet az előbb említett dologra, mert azok, akik ellenfelei voltak Angliában az elmúlt fordulókban, hát, hogyan is mondjam finoman, még véletlenül sem érintik meg a Mauricio Pochettino által felállított mércét.

Hurrikán, azaz Harry Kane és társai (Son Heung-Min, Dele Alli, Lucas Moura, Christian Eriksen, stb.) a "tehenészek" olyan felforgatott védelme ellen fognak rohamozni, amelyből hiányozni fog Marcos Rojo és Eric Bailly. És még talán Chris Smalling is.

A tippemnél csak biztonsági okok miatt van bejelölve a döntetlen. Elvileg sima hazai sikerrel zárul majd a mérkőzés, de "az ördög nem alszik" címszóval nálam azért ott van a döntetlen is. Tipp: 1X.

Tottenham - Manchester United: Dupla esély - Dupla esély tipp