Hetfon hajnalban indul az AO, de erre az oddszra szerintem erdemes minel hamarabb lecsapni, mert csokkeni fog (vagy visszalep Murray).

A serulessel kuszkodo, igy kiemeles nelkuli jatekosok miatt nem egy, nem is ket slagermeccs lesz az elso forduloban, az egyik ezek kozul a spanyol es a skot csataja. Ha lesz egyaltalan csata. Mert Murray nincs igazan formaban, szerintem senki sem tudja hogy kepes-e egyaltalan ot szettre. Mint ismert, a kimelo kura nem segitette a serult csipojet, igy fel ev piheno utan kerek egy eve muteten esett at, ami ujabb fel ev kihagyast eredmenyezett. Ezutan minimalis mennyisegu tornan vett reszt, es ugyan javulo tendenciat mutatott mind jatekban, mind mozgasban, az ev utolso heteit lemondva inkabb hosszabb felkeszulesi idoszakot tervezett be hogy top legyen az ausztral nyarra. Brisbane-ben lesimazta Duckworth -t, de az elso kompetitivebb jatekos ellen mar bajban volt, lassunak, rozsdasnak, sebezhetonek tunt, a masodik szerva mogott gyengebb volt mint valaha, egy szorosabb es egy vegtelenul sima szettben ki is kapott Medvedevtol. Teny hogy az orosz ott nagyon jo volt, de akkor sem tul biztato a skot (egyelore?). Tegnap baratilag meg utogetett Djokovic-csal, de romma lett verve, jelentesek szerint teljesen kivolt (persze benne van hogy nem akarta magat kihajtani, nehogy leseruljon). A csipomutet mocsok egy dolog, nagyjabol biztos hogy a jatekos nem lesz a regi, es egyre inkabb ugy tunik hogy ez a sors var a britre is - top 50-100 korul, ha van hozza kedve.

Bautista-Agut raadasul bombaformaban van, bar nala ezen nem szabad csodalkozni ha januart mutat a naptar. Dohaban tornat nyert, Wawrinkat, Djokovicot es Berdychet is verte, hibat nem talalni most a teniszeben, onbizalommal telve indulhatott Melbourne-be. Bar meg soha nem verte Andy-t, mert alapjaraton nincs olyan fegyvere amivel hosszabb tavon bantani tudna a skotot, de jelen pillanatban elkepzelni nem tudom hogy bukjon a spanyol, fokent hogy kivetelesen mentalisan is topon van ha mar Novakot legyozte. Murray-nek most csak olyan ellenfel ellen van realis eselye aki szereny kepessegu (Duckworth), vagy palyat nem talalo pufolo. Robertoval a rallykat nem fogja birni, es akkor arrol nem is beszelve hogy 4 vagy 5 szett... Nincs jatekban, a fizikuma tobb mint kerdeses, a hendit is lehet szerintem pakolni, de megis a kedvenc jatekosom csori, szoval marad a biztosabb tipp. 7-6, 6-2, 6-1 -et varok.

Bautista-Agut, Roberto - Murray, Andy: Mérkőzés nyertese - Mérkőzés tipp