Biztam egy 1.7 koruli oddszban, de olyan nagy volt a kontraszt a ket jatekos kozott az elso meccsukon hogy sajnos ez igy realis (nem is igazan value, cserebe eleg biztos).

Stant is utolerte a topjatekosok kozott mostanaban tul gyakori seruleshullam, mutetje utan kerek egy eve tert vissza. Eleinte nagyon nem talalta a palyat, innen peldaul Sandgren utotte ki tavaly, de nyarra kezdett osszeallni a jateka, az amerikai szezonban mar kifejezetten veszelyesnek, elesnek tunt, hogy aztan ez csak rovid fellangolasnak tunjon, es az evet ismet gyengen zarja. Rosszul nyithatott volna Melbourne-ben is, Gulbis szepen lejatszotta, de a masodik szettben megfajdult a lett hata, es kenytelen volt feladni.

Raonic szokas szerint szinten sokat kuszkodott az egeszsegevel, kesz csoda hogy meg igy is top 20-as, hogy csak par deep run volt benne. Ev elejen mindig szamolni kell vele, ha rendesen meg tudja csinalni az alapozast es nem faj sehol, akkor meg mindig igazi topjatekos. Ennek megfeleloen Brisbane-ben paradezott, meg a rovidesen top 10-es Medvedet is verhette volna ha kicsit koncentraltabb a fontos pontoknal. Kiemeltkent olyan sorsolast kapott ide ami nagyon nem egyszeru, Kyrgios, Wawrinka, Chung sorrendben jonnek az ellenfelek ha minden jol alakul, onnan meg mar ugysincs konnyu meccs. De az elso fordulot olyan siman vette hogy nincs felnivaloja, tele lehet onbizalommal. Bar Kyrgios egyaltalan nem volt formaban, de az 53 -8 nyero-hiba arany onmagaert beszel, raadasul osszesen 11 pontot veszitett sajat adogatas utan, ami akkor is bravuros harom szett alatt, ha az ausztral a mezony legrosszabb fogadoja.

Na nem mintha Stan a blokkolt adogatasfogadasaval sokkal jobb lenne, szoval neki is fel kell kotnie a gatyat. Elvileg nem lesz olyan meleg mint ma (mondjuk mindegy, elvileg esti meccs), de Milos bizonyitott mar lassabb korulmenyek kozott is, nem hiszem hogy ez faktor lesz. Olyan szepen, tisztan jatszott, magabiztos volt (abban a par) labdamenetekben is hogy a megveresehez a legjobb Wawrinka kene, akit regota nem lattunk. A svajci az h2h-t 4-2 -vel nyeri jelenleg, de az utolso ketto az a kanadaie, es best of 5 meccseken csak Rao nyert eddig. Tavaly is haromban nyert New Yorkban, pedig elvileg Stan volt a favorit az elotte mutatott jatekuk alapjan, de a fonakjat szepen kerulte, ha kellett tartotta a vedjegyeve valt belulrol kifele utott tenyeresekkel, a szervai meg mar akkor is jol mukodtek. Ivanisevic Cilicbe is atultette a GS-gyoztes mentalitast (allitolag :)), most volt idejuk hosszabban treningezni, szoval ha nem rokkan le Raonic, meg barmi megtortenhet.

Wawrinka, Stanislas - Raonic, Milos: Mérkőzés nyertese - Mérkőzés tipp