Komoly kis összecsapásra kerül sor az AO-n,a harmadik körben,melyen a spanyol Bautista-Agut,és az orosz tehetség Khachanov mérkőzik meg egymással.

Győztesre nem tippelnék,de arra nagyon magabiztosan igen,hogy ez a meccs nem fog három szettben eldőlni.Láthattuk,hogy a spanyolnak mennyire nehezére megy lezárni a meccseket,Murray,és Millman is 0-2-ről jött vissza ellene,agyon volt nyerve mindkét meccs,mégis megingott Bautista.Pedig remek formát mutat,Doha-ban tornát nyert, a döntőben Djokót megverve,méghozzá szett,és brék hátrányból fordítva.A szervája is viszonylag egyben van,az alapvonalról keveset hibázik,és nagyon nehéz Őt letolni a pályáról.

Az orosz két simább meccsen van túl Gojowczyk,és Nishioka ellen,de egyikőjük sem tudta komoly erőpróba elé állítani,a spanyol ellen viszont teljesen más lesz a helyzet,és itt látszik majd meg igazán,hogy mire lehet képes Khachanov ezen a tornán.

Két hasonló erőviszonyú játékos találkozik egymással tehát,Én inkább azt mondom,hogy Bautista nyer döntőszettben,mert Ő is egy örök fáradhatatlan játékos,és a szíve nagyon a helyén van,de egy biztos,legalább négy szettet láthatunk a mérkőzésen.

Bautista-Agut, Roberto - Khachanov, Karen: Szettek száma - Felett/alatt tipp