Csak az argentin hátvéd Marcos Rojo fog hiányozni a vendégcsapatból, s rajta kívül csak a szintén hátvéd Chris Smalling szerepeltetése kétséges. Ám, várhatóan, egyikük sem fog játszani, hiszen például Luke Shaw, Phil Jones és a svéd Victor Lindelöf is pályára léphetnek. Ellenben a hazaiaktól hiányozni fognak Andre-Frank Zambo Anguissa, Marcus Bettinelli, Havard Nordtveit, Timothy Fosu-Mensah, Lazar Markovic és Alfie Mawson is. Cyrus Christie játéka pedig kérdéses. De így legalább Claudio Ranieri menedzser elmondhatja majd a mérkőzés után, hogy szegény embert még az ág is húzza.

Mindkét csapat számára van tétje a meccsnek, hiszen az utolsó előtti helyezett Fulham a kiesést próbálja valahogyan elkerülni, míg a Manchester United Jose Mourinho menedzser távozása és Ole Gunnar Solskjaer megbízott edző érkezése óta egészen kiváló pontgyűjtés terén. A vendégcsapat immár 48 ponttal rendelkezik, megelőzte az Arsenalt és előre lépett az 5. helyre, de már a Bajnokok Ligájában való szereplést jelentő 4. helyezett 50 pontos Chelsea is mindössze csak 2 pontra van tőle. Úgy vélem, hogy motivációnak elegendő mindössze annyi, hogy az egyik oldalon azért kellenek a pontok, mert menekülni kell a kiesés elöl, míg pedig a másik oldalon azért kellenek a pontok, mert elérhető közelségben van a BL-szereplés. És ha már motivációról esik szó, akkor a vendégcsapatnál talán még azt is érdemesnek tűnik megemlíteni, hogy a rivális Chelsea a listavezető Manchester City otthonában fog játszani, s mivel ott a hazai csapatnak égetően szüksége van mindhárom pontra, várható a londoni gárda veresége. Ebben az esetben pedig a Manchester United egy idegenbeli győzelemmel újabb helycserét eszközölhet majd és még feljebb léphet a bajnoki tabellán, ezúttal már a Bajnokok Ligáját jelentő 4. helyre! És ha ez a dolog nem jelent motivációt, akkor vajon micsoda más?

Várhatóan az Anthony Martial, Marcus Rashford, Romelu Lukaku trióval fogja rohamozni az ellenfél kapuját a Manchester United. Az előbb említettek mögött pedig ott lesznek a közvetlen közelben Jesse Lingard és Paul Pogba is. Nem tudok elképzelni egyéb másik eredményt, csak a Manchester United győzelmét a viszonylag gyenge Fulham otthonában.

Fulham - Manchester United: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp