Ismét a kockázatok nélküli teljesen biztos szorzót választották a bukmékerek a Manchester City hazai győzelmére. Ezúttal a Chelsea elleni sikerre egy nagyon-nagyon picivel ugyan többet ajánlanak, mint korábban az Arsenal ellen (akkor 1.32, most 1.50 a hazai győzelem szorzója), hogy talán majd mondhatni lehessen, hogy a jelenlegi Manchester City ellen ez az odds mégis valamennyivel több a semminél.

Továbbá azt is érdemes figyelembe venni, hogy a hazai csapatból csak Claudio Bravo, Vincent Kompany és Benjamin Mendy fognak hiányozni, vagyis e téren is minden "szokásosnak" nevezhető, hiszen az ő hiányukat már úgy-ahogy megszokta a csapat és már nélkülük is végigporolja az angol élvonalbeli mezőnyt. A vendég londoniaknál majdnem mindenki egészséges, s csak Callum Hudson-Odoi és Gary Cahill szerepeltetésével vannak némi apróbb problémák. Ám ez nyilván amúgy nyilván amúgy sem jelenthet nagyobb gondot Maurizio Sarri menedzser számára, hiszen az előbbiekben említett mindkét focista várhatóan még úgy is mindössze csak cserejátékos lenne, ha teljesen egészséges is lenne.

Várhatóan mindössze csak az lesz az úgymond változtatás a vendégeknél, hogy a védelem közepére visszahozzák kezdőjátékosnak a német Antonio Rüdigert, s emiatt a dán Andreas Christensen ismét elfoglalni lesz kénytelen immár jól megszokott helyét a kispadon. A hazaiak kezdőcsapatában nem várható semmi változás. Az argentin Sergio Agüero kiváló formában játszik az utóbbi időben, ráadásul egyre-másra szerzi a gólokat, így nem igazán tűnik valószínűnek, hogy pont most fogja leültetni őt a kispadra Pep Guardiola menedzser, s a helyére pedig a fiatal brazilt, Gabriel Jesust fogja pályára küldeni.

Végére hagytam az ebben a bajnokságban a Manchester City esetében immár szokásossá vált dolgot: győznie muszáj a hazai csapatnak, hiszen már jobbára csak így maradhat némi esélye az újabb angol bajnoki aranyérem megszerzésére.

Tipp: győz a Manchester City.

Manchester City - Chelsea: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp