Hiányzók tekintetében nagyon jól állnak a csapatok. E téren a vendégeknél minden rendben van, de a hazaiaknál is egyedül csak a 35 éves Jonas Gutierrez lesz kénytelen kihagyni a találkozót. Ő pedig igazából nem okozhat semmi problémát ezzel a kimaradással, hiszen korából kifolyólag már amúgy is alig-alig játszik. Egészen pontosan nem csak a kezdőcsapatban nincsen benne sohasem, de ráadásul még a cseréknél is csakis abban az esetben lehet szó az ő szerepeltetéséről, ha már majdnem mindenki képtelen játszani. Pedig korábban megbízható iparos volt, például éveken át játszott Angliában, előbb Newcastle United csapatában, majd utána a Norwich City együttesében is, de még korábban Spanyolországban is szerepelt a Mallorca mezében. Mostanra viszont már eljárt felette az idő.

A fővárosi Defensa y Justicia és a szintén fővárosi Argentinos Juniors találkozóján a 39 ponttal 2. helyezett hazaiak vendégül fognak látni egy 11 ponttal utolsó helyezett csapatot. Most lehetne azon is siránkozni, hogy milyen pocsék helyzetben van az az Argentinos Juniors, amelyik korábban olyan focistákkal ajándékozta meg a világot, mint például a zseniális Diego Maradona, valamint Fernando Redondo, Esteban Cambiasso és Juan Roman Riquelme, de ezúttal nem érdemes ilyesmivel foglalkozni. Elegendő mindössze csak ahhoz a következtetéshez jutni, hogy jelenleg nagyon gyengén teljesít a vendégcsapat, s igencsak jelentős színvonalbeli különbség van a két együttes között. Természetesen a Defensa y Justicia javára.

Várhatóan a Nicolas Fernandez, Matias Rojas, Gaston Togni alkotta trió vezérletével fogja rohamozni az ellenfél kapuját a hazai gárda. És ezen dolog miatt bizony egyáltalán semmi irgalomra sem számíthatnak a viszonylag gyenge védelemmel rendelkező Argentinos Juniorsnál. Azért ám nem várok én nagyobb gólkülönbséget, hiszen a hazai pályán játszó Defensa y Justicia valószínűleg szerez majd 2-3 gólt, s utána pedig "ráül" az eredményre és pihenni fognak a játékosok.

Defensa y Justicia - Argentinos Jrs: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp