Az ecuadori Antonio Valencia és az olasz Matteo Darmian, illetve a brazil Neymar, az uruguayi Edinson Cavani és a belga Thomas Meunier lesznek az egymás ellen játszó angol és francia csapat hiányzói. Egyértelműen a vendégeknél vannak a magasabban jegyzett kimaradók, s ez már csak azért is így van, mert három meghatározó játékosról van szó. Ezért talán érthető is, hogy Thomas Tuchel PSG-tréner az utóbbi időben kétségbeesetten próbálkozott a különböző felállásokkal, és meg akarta találni, hogy milyen összeállításban lehet ütőképesebb az együttese. Ez a dolog jobbára Neymar kiválása óra tart, ám ahelyett, hogy jobbra fordultak volna a dolgok, kiderült még, hogy Cavani és Meunier sem vállalhatja a játékot Manchester United ellen. Mindezeken túlmenően még az olasz Marco Verratti állapotával is némi gondjuk a párizsiaknak. Bár az valószínű, hogy az irányítói és védekező középpályási képességekkel rendelkező focista végül játszani fog, de mivel Verratti éppen mostanában épült csak fel a sérüléséből, egyelőre igencsak kérdéses a jelenlegi fizikai állapota, valamint az is, hogy végig bírja-e majd "hajtani" a mérkőzés teljes időtartamát, vagy a második játékrészben le kell-e majd cserélni őt.

A hazaiak nagyon jó formában vannak. Annyira, hogy szerintem, ez már kissé sok is. Bár, kétségtelen, hogy jó ez így a nekik szurkolóknak, hiszen most minden rózsaszínű és lehet álmodozni. Sajnos olyan a világ rendje, hogy előbb-utóbb minden véget ér, s a közeljövőben valami hasonló fog bekövetkezni a Manchester Unitednél is. Természetesen nem arra gondolok én egyáltalán, hogy ez akár már a párizsiak elleni manchesteri találkozón be is fog következni, hanem csakis arra, hogy majd valamikor a közeljövőben ilyen időszak is érkezni fog.

A Manchester United - Paris SG mérkőzésre azt tippelem, hogy legalább három találat lesz majd. Főleg azért tippelem ezt, mert a hazai csapat tényleg kiváló formában van, s már csak ezért is minden bizonnyal fog szerezni egy gólt, de a vendégeket sem kell félteni, ugyanis ők még így is, ebben a fontos hiányzásoktól sújtott helyzetben is képesek arra, hogy legalább egy gólt szerezzenek. Az előbbiek alapján pedig már összesen két gólnál tart a számlálás, s a harmadik gól majd ott lehet, hogy a gólváltás után majd valamelyik csapat - a mérkőzés mindhárom pontját próbálván begyűjteni - szerez egy újabb gólt.

Tipp: 2.5 gól felett.

Manchester United - Paris SG: Gólok száma - Felett/alatt tipp