Remélem, hogy legalább három hazai gól lesz ezen a mérkőzésen. Nyilván azért is főleg ez a tippem, mert hiszen Julian Nagelsmann edző hazai csapata már amúgy is arra van "kalibrálva", hogy sok gól legyen az összecsapásain, de ráadásul most még az is lesz, hogy a kieső helyen (17. hely) tanyázó vendég Hannover szeret sok gólt kapni és rengeteg hiányzója lesz a Hoffenheim elleni német élvonalbeli bajnoki mérkőzésen.

A vendégek részéről várhatóan Niclas Füllkrug, az eltiltott brazil Walace, Kevin Akpoguma, Noah Joel Sarenren Bazee, Timo Hübers, Edgar Prib, Linton Maina, a togói Ihlas Bebou és a japán Takuma Asano kényszerülnek majd kihagyni a mérkőzést. Azaz 8 játékos. Ez még akkor is sok, ha közülük néhányan csak epizódszereplők. A hazaiaktól Benjamin Hübner, Kevin Vogt, Lukas Rupp és az osztrák Florian Grillitsch fognak hiányozni. Vagyis minden bizonnyal szerepelhet majd a házigazda csapat legeredményesebb gólszerzője, a horvát Andrej Kramaric is, de a brazil Joelinton, valamint az algériai Ishak Belfodil és/vagy az angol Reiss Nelson is. És, természetesen, a magyar válogatott játékos Szalai Ádám is. Mondanom sem kell, hogy ők mindahányan bírnak gólt vagy gólokat szerezni.

Egy nagyon friss és jellemző példa a hazaiak mérkőzéseinek góljaira éppen a legutóbbi fordulóban volt, amikor az utolsó negyedóra előtt a Hoffenheim még 3-0-ás vereségre állt az éllovas Borussia Dortmund otthonában, de Julian Nagelsmann edző játékosait egyáltalán nem érdekelte, hogy éppen a listavezetőnél vendégszerepelve álltak 3-0-ás vesztésre a mérkőzés vége felé, mert röpke néhány perc alatt szereztek három gólt és 3-0-ról 3-3-ra módosították a mérkőzés állását.

Most csak annyit várok el tőlük, hogy ha idegenben a listavezető otthonában bírtak 3 gólt szerezni, akkor tudjanak már hazai pályán egy kiesőjelölt csapat ellen is legalább 3 gólt szerezni.

Tipp: Hoffenheim 2.5 gól felett.

Hoffenheim - Hannover 96: Gólok száma hazai csapatnál - Felett/alatt tipp