Nagyobb szorzót is el tudtam volna képzelni a meccsre, illetve a tippre, de ha 1,43, hát 1,43. Még az épp belefér kategória, de messze nem value.

Szóval a tippem elég snassz, mindkét csapat gólt fog lőni a meccsen. Tény, hogy a Barca mostanában elég rozsdás, nem működik olajozottan a gépezet. Két rút 0-0 egy 1-0-ás siker a Valladolid ellen. Bevallom, a Lyon ellen BL-meccsből részleteket láttam, így arról nincs képem, viszont a Valladolid ellen azért az 1-0 ellenére is sima volt az a siker. Suarez nagyjából 30 percet kapott, a fáradt Valladolid védelem ellen 3-4 ziccere volt, mindet sikerült elrontani. De nagyon takarékon égett a Barca, és egyébként is tudják a Barca-fanok, hogy nem a február az a hónap, amikor a legjobb formában van a mindenkori együttes.

Megterhelő időszak, hisz zsinórban jönnek az idegenbeli meccsek, Lyon után Sevilla, majd Madrid, ahol Király Kupa visszavágó jön a Real ellen, szóval oszlik a figyelem rendesen, közben mindenhol eredménykényszer van. Umtiti még nincs, Arthur már a visszatérés küszöbén. A Barca nem kap sok gólt mostanában, de azért sokat köszönhet ter Stegennek ezért. Az RSP-ben rendre forró hangulatú meccset játszik a Sevilla, ha nagy csapat látogat hozzá, nem lesz ez másként most sem. Machin picit megnyugodhat, hogy az EL-ben sikerült továbbjutni, mert volt egy-két elfogadhatatlan meccse az andalúzoknak is. A hazai találkozókon mindig tövig nyomja a gázpedált a Sevilla, Ben Yedderék egy-két alkalommal biztos megtréfálják Pique-éket. Kupameccsen is kettőt kotortak, más kérdés, hogy a másik meccset 6-1-re a Barca nyerte. Messi játszik, aztán a nagy számok törvénye alapján előbb-utóbb Suarez is gólba botlik majd.

Tuti jó meccs lesz, nagy iram, sokszor lesz majd picit grundfoci jellege a meccsnek, amikor szétszakadnak a csapatok. Az RSP nem az a stadion, ahol a Barca a kontroll game-et tudja játszani. Kilencven perc elég idő lesz, hogy egy-egy dugót mindkét csapat összehozzon, de én csalódott lennék, ha csak egy-egy gólt látnánk. (Én amúgy Sevilla-sikert sejtek, de ez abszolút csak egy tipp, amit magam sem merek bevállalni.)

Sevilla - FC Barcelona: Mindkét csapat gólt szerez - Igen/Nem tipp