Nagyjából hasonló a mindkét csapat lő gólt opció szorzója (1,42), mint a 2,5 overé, ami 1,50-nel fizet. akkor már inkább a BtTS, számomra ugyenis sokkal könnyebb elképzelni ezt az opciót, mintsem hogy 3-0-, vagy 0-3 lesz a vége.

Egy-egy gólt mindkét csapatban érzek. Mindkét kreatív zóna képes 90 perc alatt alkotni maradandót, de meg is fordíthatom, szerintem a védelmek is hibáznak fognak mindkét oldalon.

Először is jó lenne tudni, hogy Marcelo játszik-e. Hétvégén nem játszott, hátha most fog. Ha játszik, akkor Malcom, akár Dembelé játszik ott a szélen, meg fogja verni. Szegény Marcelo nagyon vakon van mostanában, talán rá is ráférne a váltás, mint pajtására, CR7-re, bár azért rá ritkán lehetett panasz. Nekem Kroos sem tetszik, és a játéka sem, minden apró szurkapiszkáért egyből felkapja a vizet, még hozzá sem lehet érni, közben meg alibi passzokkal operál, kulcspasszokra nem nagyon vállalkozik.Meg igazából láttam az Ajax elleni meccset, láttam a Levante elleni meccset, össze-vissza volt szo***va a a Real Madrid. Az Ajax lőtt érvényes és meg nem adott gólt, kapufát is. A Levante szintén lefocizta a Madridot, a valencia együttes a gól és a rengeteg helyzet mellett kétszer találta telibe a kapufát, szóval nézzük így.

Ami tény, a Barcától sem vagyok elájulva picit tompának tűnik nekem a csapat, viszont Messin nem nagyon érezni fásultságot. Sérülések terén sem áll rosszul a katalán együttes, Valverde rotálni is tud. Hétvégén sikerült megverni a Sevillát, pedig a 100%-hoz képest ha 70-80-ot tett bele a meccsbe a Barca, lehet sokat mondok. viszont Messi klasszisa négy gólt eredményezett, pedig az RSP-ben azért nem könnyű meccset nyerni. Lassan Arthur is visszatér, bár szerintem csak hétvégén.

Ha a mindkét csapat lő gólt tippet nézzük, nem nagyon látom magam előtt, hogy nem jön le. A Real utsó 9 tétmeccsét nézve 8-szor jött. Csak az alavés ellen úszta meg, a Barcától gyengébb csapatoktól is kapott gólokat, a Girona, egy másik katalán csapat rendre duplákkal sokkolta a Blancókat. Messiék azért egyet csak összehoznak, de azt sem nagyon látom, hogy ne kapna gólt a Blaugrana. Eleve a Real pontrúgásai jók, Kroos azért általában a labdákat rögzítettből odalöki Ramos vagy Varane fejére, de Casemiro is hasznos, meg ugye Benzema is remekül fejel. Viniciust néha csak felrúgni lehet, és én amondó vagyok, Bale is játszani fog, neki pedig sokszor 20-30 perc is elég, hogy betaláljon. Ha jól emlékszem, az Ajax ellen is csereként jött, aztán gólt lőtt, Levante ellen is beverte a tizijét.

Real Madrid - FC Barcelona: Mindkét csapat gólt szerez - Igen/Nem tipp