Lehet, hogy nem magamból kéne kiindulni ennél a tippnél, de azért 1,73 szerintem már totálisan vállalható odds, hogy az első dart a meccsen nem a T20-as szektorban landol. Persze, gyakorlatilag majdnem 50/50-es tipp ez az ő szintjükön, de ettől függetlenül 1,73-as szorzón igenis vállalható. Gerwen a világelső, mindig minden meccsen favorit. Legutóbb majdnem lenullázta Cross-t, rendesen pipa volt, amiért nem verte 7-0-ra a másik kopaszt. Ő az, aki egy 140 után is képes bosszankodni, szóval THE BEST. Gerwen a Players Chamiponship hétvévégéjét ezúttal kihagyta (nyílván a magyar gálára, és Penge Paliékra készült fel :D). Na, jó, nem. De azért bár fiatal még, azért neki is vannak ilyen olyan problémái a testével, dereka, gerince nem nagyon bírja, hogy éjjel-nappal a tábla előtt legyen.

Wade szombaton indult, jól is játszott, de 4 nyert meccs után Chizzy megállította. A PL-ben Wade játszott már mindent, van veresége, győzelme, és legutóbb egy remit is begyűjtött, méghozzá úgy, hogy közel 104-es átlagot dobott, miközben Price 96,22-őt. Wade a 48,22%-os kiszállójával egyelőre a legjobb a PL mostani mezőnyében, a közel 50%-os kiszállózás az kegyetlenül erős.

Rátérve a tippre, itt kb pont egy másodperc alatt dől el, hogy a tippünk nyertes vagy vesztes. Ezek a srácok azért kb bekötött szemmel játszanak úgy, mint én nyitottal. Szóval milliméterek döntenek majd feltehetőleg, nem valószínű, hogy centikkel alá vagy fölé vágják a T20-nak, esetleg szektort is tévesztenek.

De igazából benne van, azért Gerwennek is volt olyan legje legutóbb Cross elleni, amit 40-nel nyitott, a szimpla 20 mellett az ötös és T5-ös szektort is telibe verte. Meg igazából OK, hogy a backstage-ben gyakorolnak, de amikor a színpadra lépnek, ott igazából a bevonulás után 2-3 körük van (talán kettő, bár ezt 100%-ra nem mondom), szóval mások a fények, igazából simán benne van, hogy az első dart nem úgy száll majd, ahogy eltervezik. Aztán persze ahogy mi halandók, ők is korrigálnak, és lazán módosítanak annyit a dobáson, hogy a 2. és 3. nyíl már jó helyre menjen. Viszont itt az elsőről beszélünk, és akár Cross, akár Wade dobja az elsőt, azért 1,73-as szorzón van benne érték, hogy nem találja meg a T20-as szektort.

Wade

van Gerwen, Michael - Wade, James: Az első dart a mérkőzésen - tripla 20 - Igen/Nem tipp