Teljesen korrekt a szorzó, én rosszabbra számítottam. Szóval igazából nem is értem, miért ennyire magas, hisz a Watfordban és a Leicesterben is közös, hogy nem igazán kell a kieséstől tartani. A Watfordnak egyáltalán nem, már most 40 pontja van, onnan nincs a formahanyatlás, ami kiesést érne, feljebb sem nagyon vezet út. A hétközi Liverpool elleni bajnokin nem igazán pörögtek, nem nagyon érdekelte a Watfordot, hogy 2-0-ra kap ki vagy 5-0-ra. Energiát spórolt a hazai, hétvégi bajnokira, és jól tette. Ezek a csapatok, mint a Watford is, amely a középmezőnyben teng-leng, leginkább már csak a hazai meccsekre pörög fel.

A Leicester City hétközi meccsét egyből megnyerte, ahogy Puelt menesztettték. vélhetően egy kutyával is így lett volna, Vardyék is úgy járhatnak, mint a Man. United, az edzőcsere után varázsütésre megindulnak, ha jól emlékszem anno Shakespeare debütálása is jól indult ennél a klubnál, nekem meg most csak a rövid táv számít a tippnél. Rogers kinevezése egy dolog, új edző, a játékosok biztos odateszik magukat, aztán hogy később hogy jön ki a keret és mester, egyelőre nem izgat. Vardy egészséges, hétközi meccsen gólt jegyzett, Gray, Iheancaho, Okazaki, van itt potenciális gólszerző, Maddison is játszhat, szóval nincs probléma.

A Watford-Leicester találkozók egyébként is gólgazdagok, a WAtford pályaválasztása mellett az utolsó 9 meccsükből 8 volt olyan, ahol minimum háromszor rezdült a háló, és nem kívülről! Hazai oldalon Deulofeu is pályára léphet, szintén nem mellékes az overnél, szóval bízom benne, hogy gólgazdag meccset látunk, egyik félnek sem kell a kiesés miatt görcsölni, toljanak egy jó meccset, azzal mindenki jól jár, főleg én :D

Watford - Leicester City: Gólok száma - Felett/alatt tipp