Egész korrekt odds, már főleg ahhoz képest, a City 1,5 over milyen pocsék szorzóval fizet. És akkor a lényeg, azaz miért ajánlom ezt a tippet:

Múlt héten a Watford-Leicester meccsre behúztam a bet365-ön, hogy a lövések száma 22,5 fölött lesz. Gondoltam, két középcsapat, a kieséstől nem kell tartani, játszanak egy jó és élvezetes meccset, de ott minden volt, csak élvezni való nem. a WAtford korán talált gólja megölte a meccset, a Leicester és a Watford sem akart focizni. De igazából az első 3-4 meg az utolsó 10 perc között kis túlzással nem történt semmi. Született három gól, de egyébként undorító meccs volt. A Watford már szinte matematikailag is biztos bennmaradó, EL-re nem vágynak. Legutóbbi liverpooli idegenbeli meccsük is jelezte, hogy magasról tesznek ezekre a találkozókra. Saját szurkolóikat sem tisztelték meg, hogy apait-anyait beleadnak.

Ez az totál impotens Liverpool is 5 gólt szerzett Holebasék ellen, hát akkor mennyit lő majd a City? Tény, hogy a Manchester City sem csillog mostanában, de Agüeróék azért csak tanultak abból a Newcastle elleni meccsből, amikor lazán 1-0-ra vezettek, aztán mégis 2-1-re kikaptak. Hiába a Schalke elleni BL-meccs jövő héten, hiába Fernandinho és de Bruyne kiesése, a City most, hogy átvette a vezetést, nem fog viccelni. Ennek a Watfordnak 70-75 százalékon pörögve is gólokat fog lőni a City. Aztán látva a Watford hozzáállását mondjuk a hazai Leicester elleni meccsen, hát én meg lennék lepve, a City minimum 3 gólt nem tenne közé. Eleve nem látom azt a Watfordban, hogy kerülne oda a City kapuja elé, max akkor, ha már 3-4 gól lesz közte, de tán még akkor sem, mert ahhoz labdát kell szerezni, a City meg nem arról híres, hogy elszórja azokat, a Watford meg nem fog energiát égetni, hogy mondjuk 4-0-ás zakó helyet 4-1-re kapjon. Mondom, nyertek ugyan a Leicester ellen 2-1-re, de maga a meccs képe, a helyzetek száma alapján undorítóan unalmas, eseménytelen, motiválatlan csapatok játékát láthattuk, amilyenek után jobb helyeken visszakérik a jegyárat. Biztos vagyok benne, hogy ez odds csökkenni fog

Manchester City - Watford: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp