Új helyszínre költözött a Miami Masters, méghozzá a Miami Gardensbe, a Miami Dolphins stadionjába, a Hard Rockba. Korábban a leglassabb kemény borításnak számított a floridai, de így első ránézésre ez nem változott, sőt. Bár a legtöbb borítás lassult az évek folyamán, ez kifejezetten lassú, a labdák magasra pattannak, és a magas páratartalom is nehézzé, melóssá teszi a teniszt, nem véletlen hogy az eredményeket figyelve a salakos játékosok parádéznak eddig. Elsősorban ezért veretem Karlovicot.

A horvát már elmúlt negyven, de még mindig egész jól hozza a szervagépet, persze ha a terep is megfelelő hozzá. Idén rengeteg rövidítést játszik, a brékhez már nincs ereje, az ellenféltől ajándékok szükségesek hozzá, már tényleg csak a nagy adogatások maradtak. IW-ben váratlanul jól teljesített, verte Ebdent, Coricot és Gunneswarant is (egyedül az indiait tudta legalább négy játék különbséggel ütni), de a sivatagban mindig is jobban ment neki mint délen. Miamiban összesen négyszer tudott nyerni, olyan salakmenők mértek rá vereséget mint GGL, Fred Gil, vagy éppen Falla.

Andujar nincs éppen élete formájában, ráadásul hajlamos beletojni a meccsekbe, de bízom benne hogy egy Masters főtáblán komoly pénzért és pontokért odateszi magát. Azért a legutóbbi tornája nem sikerült rosszul, de ezen kivül vele kapcsolatban csak abba lehet kapaszkodni hogy 8 éve legyőzte itt Verdascót és Tomicot is. Nem ő a lényeg itt, hanem a borítás miatt sebezhetőbb Karlo, akitől azért ciki lenne brékekkel kikapni egy salakra hajazó felületen, old school salakosként. Ilyen nevetséges szorzón komolyan megfontolandó a Pablo siker is, +EV-s tipp ez sztem, és alapból a salakosok nyeretése is itt.

Andujar, Pablo - Karlovic, Ivo: Játék hendikeppel - Hendikep tipp