A válogatott mérkőzések miatti szünet után folytatódnak a nemzeti bajnokságok. Nincs ez másként kis hazánkban sem és nyitásnak mindjárt kapunk egy kellemesen játszható oddsot. Az 1.50 a vendégek győzelmére kellemesnek tekinthető, mert a toronymagasan vezető Ferencváros látogat a kiesés ellen elkeseredetten küzdő Kisvárda csapatához.

Mivel a Kisvárda újonc a ligában ezért a párharcuk értelemszerűen nem tekinthet nagy múltra vissza, de ezalatt a rövid időtartam alatt is kidomborodott a két csapat közötti különbség a vendégek javára. Bajnoki találkozón a mostani vendéglátónak még nem sikerült feltörnie ellenfele védelmét. A realitás az, hogy most sem valószínű, hogy sikerrel járnak majd a hazai támadók. Felsőházi csapatok ellen egyébként sem túl acélos a hazai csapat mutatója sem góllövésben, sem a szerzett pontokat tekintve. Tovább rontja a hazaiak esélyeit, hogy a román Grozav ( aki egyébként a legutóbbi MK meccsükön igen csak megfirkálta a Fradi védelmét ) kisebb sérüléssel bajlódik, így a szakmai stáb valószínűleg nem kockáztatja majd a játékát, hisz a későbbiek folyamán sorsdöntő meccsek várnak majd a rétközi együttesre.

Önbizalommal telve készülhet a találkozóra a vendég Ferencváros csapata. Amellett hogy a bajnoki mérlegük 100%-os a Kisvárda ellen, még azt is kamatoztathatják, hogy válogatott játékosaik zöme sikerekkel a háta mögött érkezett vissza a klubcsapatához. Olyan bőséges és mély a keretük, hogy Rebrov kénye-kedve szerint válogathat a játékosok között a taktikához igazítva az összeállítást. Sok gól most sem várható a vendégektől, de azt a szokásos megnyugtató duplát valószínűleg most is berámolják idejekorán a kapuba és utána mind a két csapat "elégedetten" várhatja majd a mérkőzés végét. A vendégek a 3 pontnak örülnek majd, a hazaiak annak, hogy megint nem verték Őket tönkre.

Kisvarda - Ferencváros: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp