Angliában a legmagasabb osztályban kezd kitisztulni a helyzet a kiesést jelentő zónában. A Huddersfield és a Fulham tuti kieső, és a Cardiff is nagy bajban van, mert 5 pont a lemaradás, és most a Man. Cityhez utazik, ahol aligha esélyes akárcsak a remire is.

Ami a Watford-Fulham meccset illeti, elvileg hazainak tűnik, a szorzók is ezt sejtetik. A Fulham ebben a fordulóban matematikailag is elszállhat, de nincs ember, aki hisz még a bennmaradásban, hisz a Burnleynek már nem lehetne pontot gyűjteni, a Fulhamnek meg nem szabadna hibázni.

Itt a vendég-játékosok a jövőjükért játszanak, sok játékosnak van a szerződésben olyan kitétel, hogy mi akkor, ha a csapat távozik, hogy el kell engedni, stb. De ki akar a Chamiponshipben focizni? Nyílván sokan, de még többen akarnak bennmaradni az élvonalban, és itt ha egyénileg valaki még mutat ezt-azt, biztos lesz klub, amely ajánlatot tesz x és y játékosra, amit a Fulham megfontol, és ha kedvező, azzal mindenki jól járhat.

Eleve nincs már miért görcsölni a londoni csapatnál. A kiesés tény, lehet focizni görcsök és gátak nélkül, és ilyenkor sokszor láttunk már olyat, hogy egy csapat 'megtáltosodik', persze semmit sem ér már vele.

Másrészt ami még számít, sőt talán a legsúlyosabb érv, hogy a Watford hétvégén játszott, játszik most is, és ami fő, hogy a következő hétvégén ismét meccs lesz, méghozzá egy hazai FA Kupa találkozó a Wolves ellen. Szerintem a Watfrod már a válogatott meccsek alatt is arra fókuszált, a bajnokságban 43 ponttal a 10. helyen totális biztonságban vannak. Az EL a Watfordot nem motiválja, sokkal fontosabb lenne döntőbe jutni az FA Kupában, ahol majd a Man.City-Brighton meccs győztese lesz az ellenfél, vagyis vélhetően a City. Hiába játszanak otthon most Deulofeuék, én úgy érzem, a fókusz már a hétvégén van. Én itt egy unalmasabb ikszes meccset várok, de még azt is el tudom képzelni, hogy a Fulham ' a semmiből' megnyeri a meccset, de leginkább egy játszani nem akaró, és egy játszani nem tudó csapatok meccsét várom, ahol nem rágjuk le az izgalomtól a körmünket.

Watford - Fulham: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp