Elég nagy bajban van a Villarreal, hétvégén ráadásul a 2-0-ás előnyt sem bírta a csapat megtartani a Celta ellen. a Celta a kiesési rangadón fordított, és 3-2-re megnyerte a meccset, így a Villarreal pozíciója ugyen nem romlott, de nem is javult, SŐT! A Celta egy pontra feljött, és ha nem kapják össze magukat Gasparék, akkor könnyen kiesés lehet a vége. Én amúgy nem nagyon tudom elképzelni, hogy ez a csapat ilyen kerettel kiesik, de sosem tudni. Pár év e a Betis-szel is így voltam, aztán tükörsimán zúgtak ki még Mellel.

A Villarreal azért nem annyira rossz, főleg nem nevek alapján, Bacca, Ekambi, Santi, Iborra, Pedraza, Fornals, lazán ott kéne mocorogni a nagyok mögött. Nincs jó kezekben a csapat (edző), de a srácok azért tudnak focizni, magukat kell kihúzni a sz@rból!

Ekambi remek formában van, sajna Moreno sérült, de a Barca ellen egyébként sem biztos, hogy nem fizetődik-e ki majd a stabilabb középpálya, ugyis Ekambit fogják futtatni kontrákkal. A Villarreal egyébként otthon nem játszik rosszul, főleg nem, ami a góllövést illeti. Igazából állnak az EL-ben is, otthon ez a csapat 17 tétmeccs óta lő gólt zsinórban, ezek nem kieső csapatok jellemzői. Viszont sokkal több a kapott gól, mint volt Marcelinóval, vagy mint lenne Marcelinóval. SZóval én úgy érzem, a Villarreal a Barcával is felveszi majd a versenyt, és hiába lő majd gólt, gólokat, lehet, hogy Messiék majd eggyel többet hoznak össze. Nekem persze nagyon jó a tipphez a langyosabb 1-1 is. De tényleg fura a Villarreal helyzete, sokkal jobb keret ez, hogy kiessen. Én azt is el tudok képzelni, hogy elkapják a Barcát, a katalánok picikét talán már előrébb járnak fejben jön az Atleti ellen 'bajnoki döntő' aztán a MU oda-vissza, szóval Ekambiék egy dugót azért összehoznak szerintem most is minimum, de a pontszerzés sem lehetetlen szerintem.

Villarreal - FC Barcelona: Gólok száma hazai csapatnál - Felett/alatt tipp