Érdekesen alakulnak az Eredivisie hétközi meccsei. Kedden és szerdán összesen 7 meccset játszottak, amiken kereken harminc gól született! Ez több mint 4,2-es átlagot ad, ami messze übereli az eddigi szezon átlagát (3,43). Ez a hétközi gól áradat óvatosságra int, ezért a forduló záró meccsére egy szolidabb tippet választok.

A Feyenoord - Heerenveen párosítást látva első gondolatom az over volt, de alacsony a határ és jobban körülnézve a mindkét csapat betalál opció is kedvező szorzóval kecsegtet.

Nemcsak a csapatok egymás elleni történelme gazdag gólokban (a 2010'-es évtől kezdve 21 találkozásukkor mindössze 4 alkalommal nem zörrent a háló mindkét oldalon!), hanem az idei szezonjuk is. A Heerenven idegenbeli meccseinek gólátlaga 4,84!

Ez azonban csak játék a számokkal, mert a csapatok formája is gólokkal kecsegtet. Hazai oldalon van Persiék egy kisebb hullámvölgybe kerültek, mindössze kétszer nyertek az utolsó hét hónapban rendezett nyolc bajnokin. Egy hete az utolsó utáni pillanatban kapott góllal maradtak alul Utrechtben (3-2), így hazai pályán javítanának. Van Bronckhorst edző biztosan feltüzeli a társaságot, ugyanis ha nyernek akkor egy pontra megközelítik a harmadik AZ-t. Bijlow sérülése miatt egy ideje Vermeer őrzi a kaput, azonban sokat betlizik. Akár erre, akár egy hazai védelem általi hibára is számíthatna a vendég Heerenveen, ugyanis támadói élesek idén. Vlap és Lammers is már tizennégy gólnál tart a liga egyik legfiatalabb csapatában. Az egész csapat formája kiváló, öt meccsből négyet húztak be és már csak hat pontra az európai kupaindulás!

A két motivált csapat meccsén gólokat várok mindkét oldalon!

Feyenoord - SC Heerenveen: Mindkét csapat gólt szerez - Igen/Nem tipp