Célegyenesbe fordult a magyar első osztály mezőnye, hiszen már csak hét mérkőzés maradt az idei pontvadászatból. Ami biztosan kijelenthető a kiesés kérdése az utolsó pillanatig nyitott lesz, akár az ezt megelőző szezonok mindegyikén, amióta 12 csapatos a liga. A hétvégére egy igazi 6 pontos kiesési rangadó tippjét ajánlom játékra, ami ha bejön, akkor még inkább izgalmasabbá teheti az amúgy sem unalmas végjátékot.

A pályaválasztó Puskás Akadémia tavaszi szereplése nagyon hektikusnak tekinthető. A téli edzőváltással a vezetők új impulzust próbáltak pumpálni az alakulatba, mely akárhonnan nézzük nagyon felemás eredményt hozott. Bravúros győzelmek és meglepő vereségek váltogatják egymást, melyet Radoki Úr eddig elég elfogadhatóan meg is tudott magyarázni. De a hétközi Magyar Kupa kiesés a másodosztályú Soroksár ellenében, több mint kínos volt a felcsútiak számára. Attól függetlenül, hogy sok állandó kezdőjét pihentette a PAFC ez a kiesés morálisan biztosan megviselte a játékosokat, a 120 perc és az azt követő 11-es párbaj idegi és fizikai fáradalmairól már nem is beszélve.

A vendég Kisvárda egy nagyot sóhajtott az előző forduló után és bizakodva tekint az előtte álló feladatok felé. A négy nagyot ( FTC, VIDI, UTE, Honvéd) viszonylag tűrhető eredménnyel letudta a gárda úgy, hogy nem halmozott fel behozhatatlan ponthátrányt a riválisaival szemben. Hát mi, ha nem ez kell hogy erőt adjon számukra, na meg az, hogy a sorminta alapján ilyenkor kezdik el csipegetni a pontokat a szabolcsiak. A Puskással Akadémiával szemben egyébként is veretlenek a szezonban Dajka László fiai. A vírusfertőzés, amely a múlt héten sújtotta a gárdát, már a múlté, így az eltiltott Lukyanchuk kivételével a legerősebb csapatát küldheti csatába a mester.

A Várkerti Vitézek támogatását ezúttal is élvező vendég csapat ezen a találkozón legalább akkora eséllyel száll harcba a pontokért mint a hazaiak, ezért ezt a 66,66%-ban lefedett tippet nem szabad parlagon heverve hagyni.

Puskás Akadémia - Kisvarda: Dupla esély - Dupla esély tipp