A magyar másodosztályban mint tudjuk minden megtörténhet, na meg annak az ellenkezője is. Ebből kiindulva egy bátor, de nem esélytelen tipp mellett tettem le a voksom, amikor a Monor-Soroksár találkozón a hazai csapat góljait várom.

A liga utolsó hazai gárda "minden mindegy" alapon hosszú hajrát nyitott menteni a még menthetőt, hogy kiharcolhassa a bennmaradást. Szimpatikus vállalkozás, de nagyon irreálisnak tűnik a kilenc pontos hátrányuk ledolgozása a hátralévő nyolc forduló során. Ettől függetlenül van kurázsi a gárdában és biztosak lehetünk benne, hogy a Soroksárt sem feltartott kezekkel fogadják majd. Az idén még veretlenek az otthonukban, igaz a lejátszott öt mérkőzésükből négyet döntetlenre adtak. Lehet, hogy pontosan ezek a pontok hiányoznak a tarsolyukból a másodosztályú tagságuk megtartására, de a gólokkal nem fukarkodtak ezeken a meccseken sem. Ellenféltől függetlenül két-két góllal terhelték az ellen hálóját, akár a felsőházhoz, akár az alsóházhoz tartozott. Házi gólkirályukat Tóth Barnát az utóbbi időben már Asztalos Dávid és Palincsár Martin is tehermentesíti, ezért joggal bízhatunk abban, hogy nekiesnek a Soroksárnak.

Annak a Soroksárnak amely egy hétközi, 120 perces, sikeresen megvívott MK mérkőzéssel a lábában érkezik hozzájuk. A siker biztosan feldobta Lipcsei Péter fiainak kedélyállapotát, de tegnap a PAFC kapcsán láthattuk, a 120 perc mind fizikálisan, mind fejben lefáraszthatta őket. Ezeket a koncentrációbeli kihagyásokat használhatják ki a monori támadók és realizálhatják a tippemet. Annyira elünnepelték magukat a vendégek a kupasiker kapcsán, hogy a klub honlapján szót sem ejtenek a vasárnapi bajnokiról.

Monori SE - Soroksár: Gólok száma hazai csapatnál - Felett/alatt tipp