A magyar első osztály 31. fordulójára kerül sor hétvégén. Az összeesküvés elméleteknek köszönhetően remek szorzókat kínálnak az oddsmesterek bizonyos mérkőzésekre. Ameddig ilyen magas oddsot kínálnak az irodák ennek a mérkőzésnek a kapcsán amit választottam, nem kell sokat hezitálni rajta, játszani kell.

A hazai Debreceni VSC csapata az utóbbi időszak jó eredményeinek köszönhetően odaért a nemzetközi kupaindulásra feljogosító 3. helyre. Ezt a lehetőséget láthatóan nem is akarják kiadni a kezükből Herczeg Andrásék és ennek megfelelően állnak bele a Kisvárda elleni mérkőzésbe is. A mester nyilatkozata alapján "meg kell szerezniük a három pontot!" a Nagyerdei Stadionban. Erre legyünk őszinték minden esélyük meg is van. Zsinórban öt bajnokit nyertek hazai pályán és a középpályás, de gólérzékeny Bódi Ádám, Tőzsér Dániel duó vezérletével megszerezhetik a hatodikat is. A kapuban Nagy Sándor kiváló formában van, elől pedig bizton számíthat a mester a Szécsi Márk, Varga Kevin, Takács Tamás trióra.

Óriási lehetőségeket szalasztott el otthonában a bennmaradásért vívott küzdelemben a vendég Kisvárda alakulata. Öt pontot hagytak a pályán a közvetlen riválisaikkal szemben (DVTK, Haladás) ami végzetes lehet végső helyezésüket tekintve. Küszködve még a vonal felett (10. helyen) áll Dajka László alakulata, de már régen eljátszották azt az esélyt, hogy a saját kezükben legyen a sorsuk. Kár ezért a kis csapatért, mert sokszor játszottak jó meccseket a szezon során, ezt mint szemtanú mondhatom. Viszont jelen állapotában kizártnak tartom, hogy most Debrecenben bravúrra legyenek képesek. A brazil származású, kiváló képességű kapus Felipe az egyetlen stabil pont a vendégeknél. Ő szinte mindig hozta a csapatának az extrát, de egy fecske itt sem csinál nyarat. A szintén átlag felett teljesítő Lucas visszatér ugyan a középpálya tengelyébe, de társak nélkül neki is megoldhatatlan feladat lesz a hazai csapat legyőzése.

A mostani szezonban Debrecenben 3:1-es, Kisvárdán 3:0-ás hazai siker született. A sorminta alapján ismét hazai győzelem születhet, de nem csak az alapján. Kb. azon a februári 3:0-n játszott a Kisvárda úgy, ahogyan az első osztályban illene. Az hogy az azóta eltelt időszak hektikus teljesítményéből mennyi a szakvezetés és mennyi a játékosok sara az már egy másik lapra tartozik.

DVSC Debreceni - Kisvarda: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp