A Tottenham csapatának egy biztos pont kell a BL-induláshoz, és akkor az Arsenal ha 128-0-ra veri a Burnleyt, akkor sem előzheti be. A Premiershipben a csapatok között azonos pontszám után a gólkülönbésg rangsorol, az meg jelen pillanatban 8cal jobb a Tottenhamnél, így az Arsenal még bejuthat a BL-be, de ahhoz nagyon meg kell vernie a Burnley-t, és a Tottenhamnek sem ártana kikapni 3-4 góllal. Nos, szerintem az Arsenal a BL-ben csak EL-győzelemmel indulhat majd, ott viszont reális az esélye.

Vissza a Tottenhamhez. Lucas Moráék a focitörténelembe írták magukat az Ajax kiejtésével, ráadásul a mód sem volt mindennapi, Moura élete meccsét tolta. Hogy ma játszik-e, hát nagyon remélem, de lehet, hogy Lamela kap lehetőséget Llorente oldalán. Eleve nagyon kérdéses, Poc milyen kezdőt rak össze, hisz akad itt eltiltott (Son), sérült (Kane), szóval a két legjobb gólvágó. Ettől függetlenül a csapat feldobott állapotban van, ráadásul a dobogóra is fel ehetne mászni győzelem esetén, ehhez az kéne, hogy a totálkész Chelsea ne nyerjena Leicester ellen.

Aztán itt a hagyomány, amit a Tottenham három szezon óta ír, amikor is a szezonzárón alaposan 'odateszi'. Az előző három idényzárón a Tottenham meccsein 23 gól esett. Azért azért lehet emésztgetni. Volt itt 5-4-es meccs a Leicester ellen, 7-1-es győzelem, amikor a kiesett Hullt tették földdel egyenlővé, de a 3 évvel ez előtti szezonzárón meg rágták a kefét, 5-1-es zakó a Szarkák ellen. A tippem mellett szólhat, hogy az Evertonnal idén 6-2-őt játszottak, akárhogy számolom, az 8 dugó. Az egyetlen problémám, hogy nincs Kane és Son, de látjuk, hogy egy Lucas is képes hármat vágni, Lamela is előléphet, és igazából az Everton is képes lehet a jó focira, tét nélkül gurigázhat egy jó. 1/10 mellett a lazán vállalható opció nálam, itt vagy lesz egy ocsmány 1-1 vagy 0-0, ahol mindkét csapat az időt csorgatja, vagy lesz egy jó 4-4, ahol kap valamit a közönség a pénzzéért. A Tottenham szezonzárói, utcsó egymás elleni meccsük alapján én most pici hazárdőrözést vállalok, ráadásul ha netán tényleg kinyílik a gólzsák, lehet majd a cahs outtal is operálni.

Tottenham - Everton: Gólok száma - Felett/alatt tipp