Az előző fordulóban "csak" idegenbeli döntetlent játszó Varbergs BoIS azzal az iksszel megszakította az első 7 fordulóban 7 győzelem sorozatát, s ugyan a 8. fordulóban mindössze döntetlent játszott, még így is toronymagasan listavezető a svéd másodosztályú bajnokságban.

Ezúttal a kiesési osztályozós 14. helyen levő Halmstads BK együttese fog ellátogatni Varbergbe, s mivel nem csak a tabellán van hatalmas a különbség a két csapat között, hanem még a Varbergs BoIS sokkal-sokkal jobb formában van, mint a Halmstads BK, bevallom, hogy igencsak "furcsán" kezdtem el bámulni, amikor megláttam a hazai győzelemre ajánlott duplázós szorzót. Természetesen nagyon is jól tudatában vagyok én annak, hogy ez a Varbergs BoIS tényleg nem annyira jó csapat, mint azt a jelenlegi éllovas helyezése mutatja, s bizony a vendég Halmstads BK sem annyira rossz együttes, hogy kiesési problémái legyenek a közeljövőben, de hát nekem még így is némileg túlzónak tűnik ez a hazai sikerre ajánlott szorzó. Úgy döntöttem, hogy ha már ingyen adják ezt, akkor illendő lenne elfogadni. Az totál biztos számomra, hogy egy ilyen szorzót nem szabad figyelmen kívül hagyni, tehát köszönöm, elfogadom és megjátszom a tippet, viszont azért alacsony lesz a tét.

Mert bár jelenleg tényleg nagyon-nagyon jó formában van a Varbergs BoIS, de - sajna - nem lehet tudni, hogy meddig tart ez a lelkesedés és mikor jönnek elő a közepes teljesítmények. Az is eléggé egyértelmű számomra, hogy a vendég Halmstads BK nem annyira "kutyaütő" gárda, mint a jelenlegi helyzete mutatja, s bizony azért a Varbergs BoIS sem igazából odavaló, ahol most van. Így tehát ez a fogadás leginkább arról szól, hogy megpróbálom kihasználni azt a dolgot, hogy a gyengébb csapat kiváló formában van, míg a jobb csapat gyenge formában van. És az emiatti meglehetősen jó szorzót is hasznomra próbálom fordítani. Hátha "bejön" a hazardírozás és nyertesnek fog bizonyulni ez a tipp. Ha nem, akkor elkönyvelem magamnak, hogy nem "jött be" a dolog és nem nyertem.

Tényleg csakis arról szól ez a dolog, hogy megpróbálom kihasználni a javamra a hazai csapat kiváló formáját. Ennyi!

Tipp: győz a Varbergs BoIS.

Varbergs BoIS - Halmstads BK: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp