Ezen a meccsen ezt a tippet ilyen szorzón be kell vállalni. A holland bajnokságban az Ajax ünnepelhetett bajnoki címet a PSV előtt. Rajtuk kívül már a harmadik Feyenoord és negyedik AZ is bebiztosította a helyét az európai porondon. Azonban még egy hely kiadó: Európa Liga Playoff a terítéken!

A bajonki helyezésket tekintve az ötödik-hetedik meccsén Vitesse - Groningen párharcot rendeznek, míg a hatodik-hetedik helyezett csatájában Utrecht - Heracles Almelo a terítéken. A négy csapat közül csak egy maradhat és az odavágókat a tabellán hétrébb végzett csapatok otthonában rendezik.

Érdekes megnézni, hogy az utóbbi években a bejutott csapatok hogy álltak hozzá a rájátszáshoz, és milyen eredmények születtek. A tavalyi első fordulós meccseken hét-hét (2-5 és 4-3), előző évben pedig öt és négy (1-4 és 1-3) gól esett. Igaz hogy az azt megelőző években (0 és 3 illetve 1 és 3 góllal) nem kezdtek így be a csapatok, de akkor a visszavágóra tartogatták a töltényeket (7 és 6 illetve 4 és 2 góllal).

Jelen párosítás az alapszakaszban is gólokat hozott: az Utrecht otthon 3-1-re, idegenben 5-1-re nyert. Érdekes, hogy a hazai oldalon mégis élesebb gólvágókat találunk: Kuwas (10), Peterson (12) és Dalmau (19) is több gólt szerzett mint az Utrecht házi góllista élén végzők: van de Streek, Kerk és Gustafson is nyolszor köszönt be.

Az Utracht az utóbbi három évben a playoff döntőbe jutott és a Heracles ellen is továbbjutást várok tőlük. A hazai csapat "lőjjünk eggyel több gólt mint kapunk" stílusa miatt az odavágó nyílt sisakos támadó játékot hozhat, sok góllal.

Heracles Almelo - FC Utrecht: Gólok száma - Felett/alatt tipp