Főoldali cikk, podcast, minden készült róla, ami lehetséges, mert ez egy nagyon értékes tippnek tűnik. Próbáltam nektek pontokba szedni, hogy nekem miért tűnik kihagyhatatlannak a bet.

1. Nikolic vs. Supka

A szerb mester minden meccsén felülmúlta a magyar szakembert, ami jól mutatja mind a csapatok, mind az edzők közti különbséget. Ráadásul legutóbb nyert csak egy góllal a Vidi, így ezt egy igen fontos tényezőnek tartom. Fel lehet itt hozni a korábbi bajnoki döntőt a Honvéd javára amikor szintén a Vidi volt az esélyes mégis elbukott. Azóta sok minden és mindenki kicserélődött a csapatoknál és ebből egyértelműen a fehérváriak jöttek ki jobban. A két csapat között eléggé kinyílt a olló a minőség terén.

2. Legutóbbi találkozó az MTK stadionban (0-1)

Huszti a hosszabbításban szerzett góljával éppen nyert a Vidi a Honvéd ellen a tavaszi meccsükön. Kint voltam a meccsen és teljesen elképedtem a Honvédtól. A hátsó 5 védő nagyon statikusan mozgott és rengeteg technikai hiba kísérte a hazaiak támadásépítkezéseit. Kérdezheted, hogy akkor miért nem nyert simán a Vidi. Akkor már lefutott volt a bajnoki versenyfutás, ráadásul a hétközben múlták felül a Fradit a kupában. Nehéz lehetett motiválni a játékosokat és ez látszott is rajtuk. Most nem lesz ilyen problémájuk és erősebb kezdővel állhat fel a Vidi.

3. A nemzetközi rutin

Nekem nagyon hasonlít ez a Vidi a jó pár évvel ezelőtti Debrecenre. Amely egy pár évig vitte a magyar csapatok hírnevét a nemzetközi kupában is és Magyarországon egy-egy ilyen kiélezett meccsen nagyon jók voltak. Ezt láthattuk a Fradi elleni MK meccsen is, hogy egy ilyenre találkozóra fel tudnak annyira pörögni mint az EL/BL-re és egy Honvéd nem lehet akadály. Ezzel szemben a Honvédnak volt egy nagyon kedvező sorsolása, aminek következtében csak alsóbb osztályú ellenféllel találkozott. Ezzel szemben a Vidi verte a másik két bajnoki dobogóst a döntőig vezető úton.

Budapest Honvéd FC - MOL Vidi FC: Döntetlen esetén a tét visszajár - Mérkőzés tipp