Idén harmadjára is legyőzné a Bohemians a Finn Harps együttesét!

Az ír élvonal mai játéknapjából a Bohemians győzelmét vízionálom. Noha gödörben vannak a házigazdák (ami 5 meccsen 4 vereséget és 1 döntetlent jelent a bajnokságban), ma itt a tökéletes alkalom, hogy kikecmeregjenek ebből a gödörből. Hétfőn egyébként egy Cork City elleni kupasikerrel már tettek egy lépést a jó út felé, de a bajnoki pontokra is szükség lenne lassan... Már amennyiben az európai kupaindulást jelentő dobogót meg szeretnék csípni a mezőnytől meglógó Dundalk és Schamrock Rovers mögött... Igaz, rengeteg van még a szezonból (a 36 fordulós liga 20. játéknapját rendezik ma), mégis minden pont rendkívül fontos lehet, hiszen a két éllovas mögött nagyon kiegyenlített a mezőny, 5-6 csapat is hasonló játékerőt képvisel.

Két csapat van egy szinttel lejjebb náluk, ez épp a Finn Harps és a UC Dublin, akik kézenfogva, 10-10 szerzett ponttal kullognak a mezőny mögött. Igaz ugyan, hogy a Finn Harps az elmúlt 5 meccsén 7 pontot szerzett, szemben a Bohemians 1 árvácska pontjával, érdemes megnézi ki ellen játszottak... A Finn Harps mind a 7 pontját az előtte álló három csapat ellen szerezte... A Bohemians vereségei közül pedig kettő is a listavezető Dundalk ellen született.

2019-ben már kétszer is találkoztak, mindkétszer 1-0-ás Bohemians siker született. A hétfői kupasiker megadhatja a kellő lendületet a házigazdáknak hogy április közepe után újra hazai bajnokit nyerjenek.

Gólparádét nem várok, a Bohemians rendkívül gólszegény meccseket játszik, de egy szűk hazait kikaparnak. Bátrabbaknak esetleg érdemes lehet megpróbálkozni egy "Finn Harps nem lő gólt" opcióval.

Bohemians Dublin - Finn Harps: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp