Egy jó 24 órán belül a kézilabdaszezon is véget ér a Bajnokok Ligája döntőjével, de legalább ma kora este magyar csapatért is szoríthatunk Kölnben.

Nagyon jót ment tegnap a Veszprém, az első félidőben Sterbik szállította a bravúrokat, aki sajna megsérült, valószínűleg nem is tud játszani a döntőben, mert a harmadik számú kapust behívták a bakonyiak, és Nagy Laci játéka is kérdéses a pályafutása utolsó meccsén. A másodikban Nenadic hozott extrát, 12 gólt dobott, brutál mély kerete van Davisnak, három extraklasszis irányítóval. Nagyon sok gólt szereztek gyors középkezdésből, óriási iramot diktáltak, a két szélen is biztoskezűek voltak Strlekék, volt hogy durván 1 perc alatt négy gólt szereztek oda-vissza. Mindenki potenciális gólszerző a csapatban, 8-an is 10-15 gólon belül vannak, szóval ha valakinek nem megy, akkor bőven van merítési lehetőség a kapitánynak, nem úgy mint a Vardarnál.

A Vardar óriásit mentett, kicsit Veszprém-Kielce deja vu volt nekem 3 évvel ezelőttről, de a Barcelona is el tudta szórakozni. Egyébként is elég tartalékos a kerete a szkopjeieknek, amivel még egy-egy nagy bravúrt be lehet mutatni, de 24 órán belül két ilyen meccset, ilyen kerettel nem igazán lehet sikeresen összehozni szerintem, főleg, hogy még Karacic játéka sem biztos a döntőre.

A Veszprém kerete sokkal mélyebb, és jobb is, ami egy FinalFouron óriási hendikep. Most egy rekordot is megdöntöttek, 12 meccse zsinórban nyernek a Bajnokok Ligájában, a mágikus 13-ik siker BL címet érne. Fejben is még egyben vannak, ha nem nyomja őket agyon a teher, akkor ezt simán be kell húzniuk, viszont a tegnapi iram miatt a gólok felé megyek, ha győz a Veszprém, akkor ritkán adja 30 gól alá.

HC Vardar Skopje - Telekom Veszprém: Gólok száma Vendég csapatnál - Felett/alatt tipp