Zajlik az elet a tenisz vilagaban, Barty ma vilagelso lehet, Murray paros tornagyozelemmel terhet vissza, de fogadasra ezt a meccset valasztottam ki.

A nemet es a holland kettose jobb mint a kozepszer, vilagbajnoki reszvetelre abszolut eselyes, de fel ev egyuttlet alatt tornat meg nem sikerult nyerniuk. Ketszer dontoztek, de mindketszer elvereztek. Nem jo omen. Egyebkent sem biztos hogy ma itt lennenek, ha nem Barty-Georges donto van az egyes finaleban, ugyanis a ket jatekos parban lett volna Groenefeldek ellenfele az elodontoben.

Hsieh es Strycova legalabb ket polccal magasabban van. A tajvani lany korabbi vilagelso, GS-eket, vb-t nyert, fuvon esztetikai gyonyor nezni az egyedi stilusat. A cseh is egy remek paros jatekos, de egyelore sok energiat emeszt fel az egyes - azert 23 tornat igy is nyert WTA szinten, hetfotol pedig harmadik a vilagranglistan. Kulon-kulon is elit a ket lany, egyutt sincs ez maskent. Tavaly egyetlen heten keresztul jatszottak egyutt, Indian Wellsben rogton minden vittek, igy iden allandora valtottak. Nem bantak meg, egy mai gyozelemmel a 3. helyen allnanak a "race to Shenzhen" versenyben, ket tornagyozelem mellett. Leginkabb Ostapenko tud kibabralni veluk (ketszer, kulonbozo parral boritotta ellenuk a papirformat), de tegnap csunyan visszavagtak, abbol a 6-0, 6-3 -bol lehet onbizalmat meriteni.

Strycovaek jobbak, ez nem is lehet kerdes, ugy tunik nagyon jo baratnok es remekul kiegeszitik egymast a palyan is. Dontoben meg nem vesztettek (3-0), a masik kettos meg nem nyert, es egyetlen meccsuket is siman nyerte a tajvani-cseh paros (6-2, 6-4). Papiron alap tipp.

Groenefeld, A L/Schuurs, D - Su-Wei Hsieh/Strycova, B: Mérkőzés nyertese - Mérkőzés tipp