Ejnye-bejnye, mar csak 1.75... Lemaradtam, de tul egyertelmunek tunik.

Foleg az olasz bajnoksag legvegen, de egyre tobb helyen vannak ilyen oddszok, amikor egy iksz mindenkinek tokeletes eredmeny. Rendre jonnek is, sot, ha 2-2 kell, az is szokott jonni (2004-es EB, dan-sved). Ki kockaztatna amikor nem kotelezo, cserebe sikerul elerni a nagy celt? Ebben a helyzetben van most a francia es a roman csapat is.

A lebonyolitas egyszeru, a harom csoportelso es a legtobb pontot szerzo csoportmasodik lep tovabb az elodontobe (egyebkent ez annyibol jo, hogy lazsalni nem lehet, izgalmasabb, szorakoztatobb, csipem). Az A jelu negyesben (olasz, spanyol) befejeztek a kuzdelmeket, 6 pontot szerzett a masodik. A B -ben ma jatszanak, akarhogy alakuljon, nem gyujthet a masodik 6 pontnal tobbet (egyebkent a nemetek a valoszinusitheto elsok). Es akkor itt van a C grupp, ahol a franciak es a romanok egyarant megnyertek a ket meccsuket (angolok jol elkurtak), ergo mar most 6-6 egyseggel allnak. Egy dontetlennel ez 7-7 -re ugrana, kezet fognak egymassal, majd kez a kezben mennek az elodontobe.

Egyszerunek tunik, a szorzo eleve 2.00 korul volt, de zuhan tovabb, minden jel arra utal hogy itt egy bekes, kevesbe szorakoztato iksszel kiegyezik mindenki. Belemehetnenk hogy a franciak kerete mennyivel erosebb, hogy a felnottvalogatottban is egyre markansabb szerepet betolto Puscas, vagy a legendas Hagi fia, Ianis mit tud kezdeni a gallokkal, de feleslegesnek erzem. Korulbelul annyira, mint a sracoknak sokat kockaztatni, egy hiba nagyon sokba kerulhet.

Franciaország U21 - Románia U21: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp