Van olyan forgatókönyv, amely szerint ez a tipp zöldül. Abban bízom, hogy aszerint alakul majd a meccs, persze az odds meg a mellé párosuló tét is jelzi, ez közel sem biztos.

A két csapat jó, nem véletlenül vannak itt. Ismerik is egymást, ha tehetik barátságos meccse összefutnak, és összemérik erejüket. És akkor pár indok, hogy mégis miért ez a tippem.

-Az első, hogy nekem talán a francia csapat a kedvencem, mióta komolyabban követem a női focit, nekik szurkolok, vagy nekik is. Mindig benne voltak abban a 4-5 csapatban az elmúlt évtizedben, akik nyerhetnek, de eddig nem nagyon jött ki nekik a lépés. Talán most, hazai pályán?! Olyan még úgysem volt, hogy a női és férfi vb-győztest a csajoknál és srácoknál egy ország adja.

-A második indok, hogy bár az életkor alapján a brazil csapat rutinosabb, azért itt a rutin szinonimájaként nyugodtan használható az öreg is. Marta, Cristiane, Formiga... ők nem bírnak egy félidőnél többet nagy tempóban focizni.

-Indok az is, hogy ha nyomás alá helyezi a francia csapat a brazilt, az bizony képes szétcsúszni. Ezt láttuk Ausztrália ellen, a 2. félidőre a brazil csapat totál elfogyott. El kell venni a kedvüket a játszadozástól, és akkor tényleg szétesnek.

Aztán ott van a két pad, diacre például be tud hozni egy Cascarinót, Dianit, Gauvint, ha ugyan nem kezdők, akik a fáradó brazilok ellen lubickolhatnak, főleg, ha a brazil csapat mondjuk hátrányban kinyílik.

-Meg nem lehet vitatni azt sem, hogy azért a hazai pálya a VAR mellett is képes hazai pálya lenni, ha lesz véleményes tizi, inkább lesz megadva, mint sem a franciák javára. Meg nem lehet nem megemlíteni Renard-t, aki belső védő létére 3 gólos már, ma is bólinthat egyet. Barbará, a brazil kapus nem stabil, igazi poseur, szereti, ha a középpontban van, még egy sorfal felállításánál is szeret a középpontban lenni. amúgy szerintem jó csaj, de azért nála simán benne van a meccsenkénti egy-két nagyobb hiba. Ausztrália amikor a 2. félidőben nyomás alá helyezte Brazíliát, az totál tehetetlen volt. Itt most szerintem a gallok mondjuk eleve előnyben fociznak, és a braziloknak kell majd kockáztatni, de az egyenlítés helyett csak nyílik majd az olló. Aztán ha netán mégsem így lenne, és a brazilok szereznek vezetést, akkor is ülhet a tipp. Ha az ausztrálok visszajöttek 0-2-ről, a franciák is lőhetnek hátrányból hármat, de én 'rajt-cél' győzelemre számítok, ha már az F1 is francia földön van most tudtommal. (Bevallom, inkább csak just for fun tipp ez részemről, magam sem ebből akarok meggazdagodni, inkább csak élvezni akarom a meccset, amit az M4 végül csak élőben műsorra tűz)

Franciaország (n) - Brazília (n): Gólok száma hazai csapatnál - Felett/alatt tipp