Sevastova álomsorsolásban részesült, miután lucky loserként megkapta a teljesen formán kívül játszó Daria Gavrilovát. Egy héttel járunk Wimbledon előtt és ha Sevastova nem csak várost nézni jött, akkor itt egy sima győzelemmel indíthat.

Sevastova szépen menetelt Mallrocán: szettveszteség nélkül verte sorrendben Lepchenkót, Tomljanovicot és Wangot, míg három szettben kapott ki Kenintől. Jó formában ütögetett és olyan játékosokat vert meg, akik eddig nem mutattak rossz formát a füves borításon. Ez elég nagy különbség a következő meccsével kapcsolatban, ahol az utóbbi időben teljesen szétesett/elkedvtelenedett Gavrilova lesz az ellenfele. Összesen egyszer találkoztak eddig és az idén volt Brisbane-ben. Ott 6-3, 6-3-ra nyert a lett és ezzel az eredménnyel most is kiegyeznénk.

Tragikus eddig a 2019-es szezon Gavrilovának. Alig szerzett eddig pontot, így pár rövid időn belül a 100-ból is kicsúszhat. Kizárólag Indian Wellsben és Strasbourgban tudott eddig egy torna alatt egynél több meccset nyerni. Azonban az egy győzelmes tornáiból is kevés van: méghozzá az eastbourne-i selejtező. Idén 5 győzelem mellett 13 (!) veresége van, aminél kevés rosszabbat találunk a top100-as mezőnyben. A főtáblára is csak lucky loserként jutott fel, miután verte Vera Lapkót, majd beleszaladt egy 6-3, 6-0-ba Fiona Ferro ellen. Utóbbi mérkőzés azért is érdekes számunkra, mivel jól mutatja, hogy a bukik még mindig bíznak Dashában. Ferro ellen esélyesnek számított az 1.58-as oddsával és a végén nagy leégés lett belőle. A francia nem ütöget rosszul, de azért messze van Sevastovától és ezért is érzem erőteljesnek ezt a tippet. A lett lány kellemetlen stílusa ellen nem szeretnek játszani a játékosok és láthatjuk a januári találkozó alapján, hogy ez ellen Gavrilova sem kivétel!

Sevastova, Anastasija - Gavrilova, Daria: Játék hendikeppel - Hendikep tipp