Kisse szerencsetlen idopontban van ez a Premier besorolasu torna a noknel, kozvetlenul Wimbledon elott keves topjatekos veszi komolyan.

Simona Halep sem brillirozik ilyenkor, az utobbi harom evbol ketszer sehol sem indult a Roland Garros es Wimbledon kozott (igy tavalyrol sem ved pontot), de amikor reszt vett, akkor is 1-2 nyertes meccset tudott csak hozni egy holland tornagyozelmen kivul (2013). Az utobbi 2-3 evben a vilagelsosegert van folyamatos harcban, ertheto hogy a pontokban es penzben is jovedelmezobb Grand Slamre tartalekol, raadasul messze ez a leggyengebb boritasa. Szervaja inkabb atlag alatti, a vilagklasszis defense es labmunka sem er annyit fuvon, ugyhogy ha valahol, itt "barki" elkaphatja.

Az All England Clubban tavaly epp Hsieh csapta el a tovabbjutastol, ami azert kevesbe meglepo. A tajvani lany mondhatni fuves specialista, meg ha nem is ugy mint peldaul a bomba adogatasarol hires Karolina Pliskova vagy Petra Kvitova. Nagyon jo keze van, puhan, de laposan jatszik, labdai szinte megulnek a fuben, es a halonal is pazar. Megvannak a korlatai, nem egy top teniszezo, de a jobbak rendre megszenvednek ellene, szokatlan stilusaval igazi oriasolo. Csak iden verte mar Pliskovat, Kerbert, Wozniackit, Osakat, es egy hete tulelt egy nagyon jo Sabalenkat is.

Van mar par fuvon lejatszott meccs Hsieh lababan, parosban meg tornat is nyert vasarnap, vele ellentetben Halep a Garros ota pihent, es csak tegnap tert vissza egy parosban elert gyozelemmel. Ilyen szorzon azert sok erteket nem latok a roman vereteseben, de egy ekkora hendinek lazan bele kell fernie, es meg az oddsz is jo.

Su-Wei Hsieh - Halep, Simona: Játék hendikeppel - Hendikep tipp